Thumbnail

Ριζικές αλλαγές στο Hilton Park Ριζικές αλλαγές στο Hilton Park

Τα νέα δωμάτια προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής
Η Louis Hotels συμβαδίζει με το ισχυρό τουριστικό προϊόν της χώρας και για άλλη μια φορά αναδιαμορφώνει τον τουριστικό χάρτη της πρωτεύουσας με την ανακαίνιση των δωματίων του Hilton Park Λευκωσίας.

Με αφοσίωση στην ποιότητα και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση, το Hilton Park στη Λευκωσία προχώρησε στην αναβάθμιση και στη δημιουργία νέων πολυτελών δωματίων. Η ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μόλις 4 μηνών με αποτελεσματικότητα και οργάνωση που δεν επηρέασε τη λειτουργία του ξενοδοχείου. 

 

Τα νέα King Superior δωμάτια προσφέρουν άνετη διαμονή σε 28 τετραγωνικά μέτρα και θέα στους καταπράσινους κήπους ή στην πισίνα του ξενοδοχείου. Έχουν άνετα μπάνια και οι επισκέπτες σε αυτά θα μπορούν να απολαύσουν τον ύπνο τους σε ένα υπέροχο Hilton Serenity κρεβάτι, τον καφέ και το τσάι τους μπροστά από τηλεόραση 49 ιντσών. Ακόμα, γρήγορες ταχύτητες διαδικτύου Wi-fi επιτρέπουν στους επισκέπτες να εργαστούν ή να σερφάρουν αδιάκοπα χωρίς καθυστέρηση. Τα υπερπολυτελή King Superior δωμάτια του Hilton Park έχουν μοντέρνα διαχρονική αισθητική και ξεχωρίζουν για την άνεσή τους.

 

going out, news, hilton park

going out, news, hilton park

Στο πλαίσιο της ανακαίνισης δημιουργήθηκαν και οι King Junior Suites σε έκταση 55 τετραγωνικών, με ευρύχωρο καθιστικό και μεγάλο μπαλκόνι, με 2 τηλεοράσεις 55 ιντσών, ψηλές ταχύτητες Wi-Fi και μια άνετη πολυθρόνα ενώ κάποιες από αυτές έχουν θέα την πισίνα. Το πολυτελές τους μπάνιο περιλαμβάνει ξεχωριστή ντουζιέρα και μπανιέρα και οι φιλοξενούμενοι θα νιώσουν σαν στο σπίτι τους αφού στο μπάνιο θα βρουν ατομικό μπουρνούζι και παντόφλες. Οι King Junior Suites είναι ιδανικές για επαγγελματίες αλλά και για οικογένειες που επισκέπτονται την πρωτεύουσα αφού μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 4 άτομα.

 

Τα νέα υπέροχα δωμάτια του Hilton Park αλλά και η διαχρονικά άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού εγγυώνται μια αξέχαστη διαμονή στη Λευκωσία.

 

Home