Thumbnail

5+ 1 Ελληνικά νησιά για διασκέδαση 5+ 1 Ελληνικά νησιά για διασκέδαση

Εσύ ποιό θα διαλέξεις;
Η πανέμορφη Ελλάδα με τα αμέτρητα νησιά της, κρύβει και για εσένα το ιδανικό μέρος που θα περάσεις φέτος τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Αν ανήκεις στην κατηγορία που η διασκέδαση, τα ξέφρενα parties, τα ποτά και τα ξενύχτια ταιριάζουν στο πρότυπο διακοπών που θέλεις για φέτος, το  My.Life. έχει μαζέψει και σου παρουσιάζει τα 6 καλύτερα νησιά για ατελείωτο γλέντι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποφασίσεις μαζί με την παρέα σου για που θα ταξιδέψετε.

 

ΠΑΡΟΣ

greek island

Αν μόλις έχεις τελειώσει το σχολείο ή το στρατό και θέλεις να περάσεις τις πρώτες σου διακοπές μόνος με την παρέα σου η Πάρος είναι έτοιμη να σε υποδεχτεί.  Το νησί κάθε χρόνο βουλιάζει από την νεολαία που ταξιδεύει μέχρι εκεί για να ζήσεις ανέμελες διακοπές με full διασκέδαση.

greek island

Στο Punda Beach θα κάνεις τη νύχτα μέρα. Η νυχτερινή ζωή του νησιού, και το μπάνιο συνοδεύεται από ποτό, δυνατή μουσική και χορό στα διάφορα beach bar, από την περίφημη Punda Beach μέχρι τη Santa Maria, το Αιόλα, Barbarossa, Shark, Sante. 

 

ΜΥΚΟΝΟΣ

greek island

Ίσως το πιό διάσημο νησί της Ελλάδας παγκοσμίως, η Μύκονος μπορεί να σου αδειάσει την τσέπη λίγο παραπάνω. Αλλά αν οι κοσμοπολίτικες διακοπές, τα parties και ο πολύς κόσμος ταιριάζουν στο style σου, τότε βρήκες το νησί που σου ταιριάζει.

Εκεί θα ζήσεις την εμπειρία του Cavo Paradiso με τα parties μέχρι το πρωί και τη θέα της απέραντης θάλασσας. To party συνεχίζετε στο Super Paradise. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ και η παρέα σου θα γυρίσετε…εξουθενωμένοι.

 

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

greek island

Μπορεί το ηλιοβασίλεμα στην Οία να προσελκύει εκατοντάδες ζευγάρια κάθε καλοκαίρι, το πανέμορφο τοπίο της Σαντορίνης όμως, περιμένει και εσένα που είσαι έτοιμος για party. Το κάμπινγκ στα Φηρά ενδείκνυται για τις παρέες που θέλουν να εξοικονομήσουν κάτι από τη διαμονή τους, έτσι ώστε να έχουν περισσότερα να ξοδέψουν στη νυχτερινή τους διασκέδαση.

greek island

Επομένως η Σαντορίνη σου προσφέρει θέα με ρομαντική αίσθηση λόγο του υπέροχου ηλιοβασηλέματος αλλά δεν παραλείπονται τα ξέφρενα parties στα bar του νησιού.

ΣΚΙΑΘΟΣ

greek island

Προτιμάται από τη νεολαία αφού η Σκιάθος τα τελευταία χρόνια, έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης όλων των…party animals. Το νησί προσφέρει τις δικές του ξεχωριστές προτάσεις για μπάνια με party διάθεση, αλλά και πιο ήρεμες επιλογές.

greek island

Η βραδινή διασκέδαση είναι έντονη, με όλων των ειδών τα bars και clubs παρατεταγμένα και κατάμεστα.

 

ΧΑΝΙΑ

greek island

Στην Κρήτη γίνεται χαμός. Θέλεις φλερτ ντόπιο, Θέλεις ξενόφερτο; Τα Χανιά είναι όσο μεγάλα χρειάζονται για να μη βαρεθείς και να μην πέσεις πάνω στους ίδιους ανθρώπους κάθε βράδυ.

greek island

Η νυχτερινή ζωή ξεκινά από τα στέκια στης παλιάς πόλης των Χανίων, του Βενετσιάνικου λιμανιού και του παραθαλάσσιου Κουμ Καπί και συνεχίζει στην μεγάλη τουριστική περιοχή της Αγίας Μαρίνας και του Πλατανιά, μέχρι το ξημέρωμα.

 

ΡΟΔΟΣ

greek island

Το mood είναι πενταήμερη και εσύ που θα την επιλέξεις πρέπει να πετάξεις το ρολόι σου. Δεν υπάρχουν ωράρια, δεν υπάρχουν πλάνα και σχέδια.

greek island

Στον κεντρικό δρόμο του νησιού θα βρείς τα hot spot μαγαζιά που θα καλύψουν όλα τα γούστα. Το μόνο σίγουρο είναι πως στη Ρόδο θα διασκεδάσεις και εσύ και η παρέα σου.

Home