Το έργο «Υπηρέτης δυο αφεντάδων» στο φεστιβάλ Κύπρια
Αυτή τη φορά, η θεατρική ομάδα, ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα από τα σπουδαιότερα θεατρικά έργα του Ιταλού συγγραφέα, Carlo Goldoni, «Υπηρέτης δύο αφεντάδων», με παραστάσεις σε όλες τις πόλεις, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Κύπρια 2018. Το έργο ανεβαίνει για πρώτη φορά μετά από 38 ολόκληρα χρόνια στην κυπριακή θεατρική σκηνή και αποτελεί μια τυπική κωμωδία ερωτικής ίντριγκας και παρεξηγήσεων. Παρά το ότι είναι γραμμένη το 1764, στα μέσα του 18ου αιώνα, παραμένει πιο επίκαιρη από ποτέ. Είναι επίσης το πιο πολυανεβασμένο διεθνώς έργο του συγγραφέα, μέσα από το οποίο εξερευνά τις ανθρώπινες σχέσεις και αναζητά τις ηθικές αξίες που σχετίζονται με τη λογική και τον πολιτισμένο άνθρωπο.
Παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 2&3 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στις 4 Οκτωβρίου στο Μαρκίδιο Θέατρο Πάφου, στις 5 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας και στις 8&9 Οκτωβρίου στο Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός
Οι συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Άδωνις Φλωρίδης
Μουσική: Κώστας Κακογιάννης
Στίχοι: Πάμπος Κουζάλης
Χορογραφία/Κίνηση: Νατάσσα Γεωργίου
Σκηνικά- Κοστούμια: Εδουάρδος Γεωργίου
Μάσκες – Περούκες: Θρασύβουλος Καλαϊτζίδης
Σχεδιασμός φωτισμού: Βασίλης Πετεινάρης
Βοηθός Σκηνoγράφου: Θέλμα Κασουλίδου/ Θρασύβουλος Καλαϊτζίδης
Ηθοποιοί:
Ανδρέας Βασιλείου
Ανδρέας Μακρής
Αφροδίτη Κλεοβούλου
Γιάννης Μίνως
Δημήτρης Αντωνίου
Ελεονώρα Βασιλείου
Ηλίας Ανδρέου
Παναγιώτης Λάρκου
Πηνελόπη Βασιλείου
Δ/νση Παραγωγής: Dell’ Arte ProjeKt
Εισιτήρια μέσω της σελίδας, σε επιλεγμένα Sο Easy Kiosks παγκύπρια, στο περίπτερο Time Out στην Πάφο και στο περίπτερο In N' Out στο Παραλίμνι.
Περισσότερα για την Dell’Arte Projekt ΕΔΩ