Η παράσταση "Μόλις χώρισα" ταξιδεύει στην Κύπρο
Τι μπορεί να συμβεί όταν συμπέσουν ένα πάρτυ γενεθλίων κι ένας χωρισμός; Πόσο πολύπλοκα μπορούν να γίνουν τα πράγματα από ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή; Και τι ακολουθεί όταν λες τελικά: «Μόλις χώρισα»;
Το «Μόλις Χώρισα» επανέρχεται πιο δυναμικό από ποτέ, για να μας παρασύρει με τη δυνατή μουσική του, τις σπαρταριστές ατάκες και τους ευρηματικούς χαρακτήρες του.
Η Τζόυς Ευείδη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Κώστας Κάππας, η Θωμαϊς Ανδρούτσου, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Τριπόδης Χρήστος, η Ελίνα Μάλαμα, o Δημήτρης Ζωγραφάκης, ο Ανδρέας Βούλγαρης και ο Στρατής Νταλαγιώργος αποτελούν το τέλειο guest list για το πάρτι της χρονιάς, με γνωστά τραγούδια, όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει και γενέθλια, όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί.
Παραστάσεις
Σάββατο 20 Οκτωβρίου,
Κυριακή 21 Οκτωβρίου, Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δημοτικού Μεγάρου Αγίου Αθανασίου, Λεμεσός, 21.00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 96848493.
Προπώληση εισιτηρίων στην ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy, στα καταστήματα ACS Courier και στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου.