Thumbnail

Η Κύπρος ζει στον ρυθμό του MTN RUN IN COLOUR Η Κύπρος ζει στον ρυθμό του MTN RUN IN COLOUR

Εσύ, θα λάβεις μέρος στις 13 Οκτωβρίου;
Η πιο πολύχρωμη εκδήλωση που πραγματοποιείται στην Κύπρο, με ιερό σκοπό: στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο. Το ραντεβού είναι αυτό το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου, στη Λεμεσό.

Η Κύπρος έχει μπει για τα καλά στον ρυθμό του MTN Run in Colour, της πιο χρωματιστής και διασκεδαστικής εκδήλωσης που στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο του Ιδρύματος Ελπίδα. Το MTN Run in Colour, η ψυχαγωγική εκδήλωση με τρέξιμο ή περπάτημα μέσα στα χρώματα πραγματοποιείται για 3η χρονιά στη Λεμεσό, στις 13 Οκτωβρίου, ως μέρος του θεσμού των Λεμεσίων. Η πρωτοβουλία προσφέρει μοναδική εμπειρία σε όλους όσους συμμετέχουν και διαθέτει όλα τα καθαρά έσοδα της σε παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία του Ιδρύματος Ελπίδα

Το επίσημο λανσάρισμα της φετινής εκστρατείας του MTN Run in Colour, έδωσε η ΜΤΝ σε δημοσιογραφική διάσκεψη στις 26 Σεπτεμβρίου. Στη διάσκεψη παρευρέθηκαν οι Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Γιώργος Αγγελόπουλος - Ντάνος, κεντρικά πρόσωπα της εκστρατείας στην οποία συμμετέχουν αφιλοκερδώς, ενώ την προσπάθεια στηρίζουν άτομα από τον κόσμο της μόδας, των media, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου. 

RUN IN COLOUR

Η ΜΤΝ γίνεται για δεύτερη φορά ο κύριος συντελεστής του MTN Run in Colour, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης. “Η MTN και το Run In Colour συμμαχούν για τη μεγαλύτερη και πιο διασκεδαστική εκδήλωση της Κύπρου. Με σύνθημα WE NEED FUN, το MTN Run in Colour στηρίζει μια πολύ ευαίσθητη ομάδα, τα παιδιά με καρκίνο και ζητάμε από όλους να συμμετάσχουν, να γίνουν πολύχρωμοι και παράλληλα να στηρίξουν τον τόσο σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό” δήλωσε ο chief commercial officer της ΜΤΝ, Θάνος Χρονόπουλος. 

RUN IN COLOUR

Η εκδήλωση φέτος έχει νέο σημείο εκκίνησης, το χώρο στάθμευσης Κίρζη, δίπλα από το ΓΣΟ (παραλιακός δρόμος Λεμεσού, κάτω από τη γέφυρα, απέναντι από το θεατράκι). Εκεί, θα συγκεντρωθούν στις 13 Οκτωβρίου στις 15:00 όλοι οι συμμετέχοντες για την προθέρμανση με χρωματοπόλεμο και στις 16:00 θα ξεκινήσει η διαδρομή στα χρώματα. Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν ή  θα περπατήσουν στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και στη διαδρομή θα περάσουν κάτω από ειδικούς θαλάμους χρωμάτων, τα colour stations, απ’ τους οποίους θα βγαίνουν πολύχρωμοι. Στον τερματισμό θα στηθεί ένα πολύχρωμο μουσικό φεστιβάλ!

Το πρώτο MTN Run in Colour,  πραγματοποιήθηκε με ρεκόρ 6.000 συμμετοχές και το δεύτερο με ρεκόρ 12.000 συμμετοχές. Η ΜΤΝ  προσκαλεί ανθρώπους κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν: παιδιά, νέους, ομάδες από εταιρείες, ηλικιωμένους. Με κάθε αγορά εισιτηρίου, οι συμμετέχοντες παίρνουν φανέλα και γυαλιά, τα οποία είναι  απαραίτητα για να μπορέσουν να εισέλθουν στο χώρο την ημέρα της εκδήλωσης. Κατά την είσοδό τους στην εκδήλωση όλοι θα πάρουν και χρώμα!

RUN IN COLOUR

Τα εισιτήρια προπωλούνται στα περίπτερα Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, στο περίπτερο Οκτάγωνο στη Λευκωσία, στο περίπτερο Τζιοβάννης στη Λάρνακα και Time-Out στην Πάφο. Παράλληλα, όσοι το επιθυμούν μπορούν να πάρουν το εισιτήριό τους διαδικτυακά στη σελίδα  

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ  

   

Home