Thumbnail

Τι να κάνεις μέσα στο αεροπλάνο για να μη βαριέσαι Τι να κάνεις μέσα στο αεροπλάνο για να μη βαριέσαι

Ειδικά αν η πτήση σου θα διαρκέσει ώρες
Αν η πτήση σου είναι μέχρι την Αθήνα δε θα προλάβεις να βαρεθείς. Εάν όμως η πτήση σου διαρκεί περισσότερο και ταξιδεύεις μόνη, δες τι μπορείς να κάνεις μέσα στο αεροπλάνο για να περάσει ευχάριστα η ώρα.

Διάβασε ένα βιβλίο: Είτε βιβλίο, είτε περιοδικό. Το διάβασμα μπορεί να σου κρατήσει ευχάριστη συντροφιά και να ταξιδέψει το μυαλό σου. Μ’ αυτό τον τρόπο ξεφεύγεις από το κλειστό περιβάλλον του αεροπλάνου και η ώρα κυλάει χωρίς να το καταλάβεις. Άσε που μπορεί να μάθεις και κάτι που δεν ήξερες!

Άκουσε ένα podcast: Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να κατεβάσεις στο κινητό σου από πριν μια ομιλία που θέλεις να ακούσεις. Κατά τη διάρκεια της πτήσης θα την ακούσεις ενώ βλέπεις τα σύννεφα από το παράθυρο.

Παίξε ένα παιχνίδι: Ναι, τα παιχνίδια είναι πάντα μια διασκεδαστική λύση. Εάν όχι στο κινητό σου, τότε γνώρισε τον διπλανό σου και πρότεινε του κάτι όπως παιχνίδι με χαρτιά ή λέξεις.

Απόλαυσε ένα ποτό: Και ναι, η πτήση θα γίνει πιο ευχάριστη με ένα ποτήρι κρασί για συντροφιά. Θα σε χαλαρώσει, φτάνει να μην το παρακάνεις!

Σχεδίασε το επόμενο σου ταξίδι: Γιατί το πιο ωραίο ταξίδι είναι πάντα το επόμενο!

Κάνε μια λίστα: Είπαμε αρκετές φορές ότι οι λίστες είναι από τις αγαπημένες και αναγκαίες μας συνήθειες. Η to do list ή η not to do είναι μερικές από τις επιλογές που έχεις.

Μάθε μια γλώσσα: Δοκίμασε να μάθεις μερικές καθημερινές εκφράσεις στην γλώσσα της χώρας που θα επισκεφτείς.

 

WOMAN TRAVEL

Οργάνωσε την τσάντα σου: Η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά βάζουμε ότι βρούμε μπροστά μας μέσα στην τσάντα μας ώστε να προλάβουμε τα deadlines μας και να χωρέσουν όλα μέσα. Τώρα έχεις τον χρόνο που χρειάζεσαι για να την οργανώσεις λίγο.

Κάνε unsubscribe: Αν είσαι από τους τυχερούς που η πτήση τους διαθέτει wifi, τότε κάνε όλες αυτές τις μικροδουλειές που αφήνεις καθημερινά πίσω. Τσέκαρε όλα σου τα μειλ, κάνε unsubscribe από αυτά που δεν σου χρειάζονται και απάντησε σε όλα εκείνα που έχεις αφήσει αδιάβαστα.

Ζωγράφισε: Θυμάσαι αυτά τα βιβλία με ζωγραφιές που είχαμε μικροί; Προμηθεύσου ένα και γέμισε το με χαρούμενα χρώματα ενώ πετάς! Δε θα θέλεις να προσγειωθείς!

Οργάνωσε κάτι: Ο χρόνος που έχεις στο αεροπλάνο θα μπορούσε να ήταν χρήσιμος για τον σχεδιασμό κάποιοι project που έχεις στο κεφάλι σου εδώ και καιρό. Η διακόσμηση του σπιτιού σου, το suprise party της κολλητής σου, ένα dinner party.

Κάνε edit τις φωτογραφίες σου: Οι φωτογραφίες πολλές κι ο χρόνος λίγος. Τώρα λοιπόν που σου δίνεται λίγος ελεύθερος χρόνος, αφοσιώσου στο editing των φωτογραφιών σου για το Instagram.

Journaling: Μπες για λίγο σε ρόλο δημοσιογράφου για προσωπικό όφελος. Δοκίμασε να γράψεις τις σκέψεις σου και τις εμπειρίες σου από το ταξίδι σου.

Κοιμήσου: Κι αν όλα τ’ άλλα αποτύχουν ή σου ακούγονται βαρετά .. απλά κοιμήσου!

 Πηγή 

 

 

 

Home