Thumbnail

Πού να μείνεις στη Λισαβόνα Πού να μείνεις στη Λισαβόνα

Σε περίπτωση που έχεις προγραμματισμένο ταξίδι στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Πορτογαλίας
H Λισαβόνα διαθέτει πληθώρα ξενοδοχείων, με τα περισσότερα να αποτελούν μια μικρή όαση για τους λάτρεις της διακόσμησης. Ακολουθούν 3 λιτές μεν, πανέμορφες δε, προτάσεις για τη διαμονή σου.

Mi Casa en Lisboa

Βρίσκεται στην περιοχή Graça. Είναι ένα ξενοδοχείο βιομηχανικού σχεδιασμού με τσιμεντένιους τοίχους και μεγάλα παράθυρα. Η διακόσμησή του θα σε κάνει να νιώσεις σαν στο σπίτι σου. Αν βέβαια το σπίτι σου διαθέτει έπιπλα από Πορτογάλους designers όπως ο José Espinho, λάμπες από φυσητό γυαλί και απίστευτη θέα. 

mi casa

Casa C’ Alma

Πρόκειται για έναν boutique ξενώνα στην περιοχή Praça das Flores, ο οποίος έχει μόνο 5 δωμάτια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υστερεί σε διακοσμητική πρωτοτυπία. Επηρεασμένο από το Σκανδιναβικό design, ξεφεύγει λίγο από το στιλ της πολύχρωμης πόλης, καθώς τις λιτές λευκές γραμμές σχεδίασης συμπληρώνουν κουβέρτες και χρωματιστά μαξιλάρια.

casa c alma

Lisbon Story Guesthouse

Βρίσκεται κοντά στην πλατεία Rossio, τα δωμάτια με τη διακόσμησή τους δημιουργούν αναπόφευκτα εικόνες και σε κάνουν να εμπνευστείς χωρίς τέλος. Οι χώροι μοιάζουν να έχουν διακοσμηθεί από κάποιον (με πολύ γούστο) φίλο σου.

lisbon

Πηγή 

 

Home