Thumbnail

Ποιες δραματικές ταινίες αξίζει να δεις Ποιες δραματικές ταινίες αξίζει να δεις

Ειδικά αν είσαι down ψυχολογικά
Καμιά φορά όταν δεν έχουμε όρεξη, είτε θέλουμε να δούμε κάτι χαρούμενο που θα μας ανεβάσει τη διάθεση, είτε απλώς θέλουμε ταινίες που συμβαδίζουν με το mood μας. Στη δεύτερη περίπτωση, δες ποιες ταινίες αξίζουν τον χρόνο σου.

The Lovely Bones

Σε αυτή την ταινία θα δεις τη Susan Sarandon και τη Rachel Weisz. Ο ρόλος, όμως, που θα σε συγκλονίσει περισσότερο είναι αυτός της Saoire Ronan, η οποία δολοφονείται στον δρόμο για το σχολείο. Από τον παράδεισο πια, παρακολουθεί την οικογένειά της, τους φίλους και τους γνωστούς της, προσπαθώντας να καταλάβει με ποιο τρόπο “συνέβαλε” ο καθένας στο θλιβερό τέλος της. Στο τέλος, θα κληθεί να πάρει μια απόφαση: θα εκδικηθεί τον δολοφόνο της ή όχι;

The Lovely Bones

Finding Neverland

O  συγγραφέας  J.M Barry (Johnny Depp) γνωρίζει τη χήρα Davies (Kate Winslet) και τα τέσσερα παιδιά της. Καθώς περνάει χρόνο μαζί τους, εμπνέεται από αυτούς και γράφει το έργο του “Πίτερ Παν”. Είναι μια ταινία που μας μαγεύει, μας συγκινεί και μας ταξιδεύει σε άλλους κόσμους με την απλότητα και την αμεσότητά της. Θα σου δημιουργήσει μία γλυκιά νοσταλγία. Για την αγάπη, την αγνότητα και για τα παιδικά σου χρόνια.

Finding Neverland

Blue Valentine

Η ταινία καταπιάνεται με τον έρωτα και τις προσδοκίες. Παρακολουθούμε ένα ζευγάρι, το οποίο βρίσκεται στα πρόθυρα του διαζυγίου. Ο Dean (Ryan Gosling) και η Cindy (Michelle Williams), βυθισμένοι στη ρουτίνα τους, αποφασίζουν να πάνε διακοπές για να δουν αν μπορούν να σώσουν τη σχέση τους. Στο μεταξύ, παρακολουθούμε στιγμές από το παρελθόν τους και προσπαθούμε να καταλάβουμε πως το ζευγάρι έφτασε σε αυτό το σημείο. Είναι μια ταινία, που μας δείχνει την αληθινή και μερικές φορές δυσάρεστη πλευρά της αγάπης μέσα από την εξαιρετική ερμηνεία των δύο ηθοποιών.

Blue Valentine

Carol

Στην Νέα Υόρκη των αρχών της δεκαετίας του '50, δύο γυναίκες με διαφορετικό τρόπο ζωής συναντούνται και ερωτεύονται. Η χωρισμένη με παιδί, Carol (Cate Blanchet) και η νεότερη της Therese (Mara Rooney). Τελικά, οι καλές στιγμές δεν κρατούν πολύ καθώς η σχέση τους αποκαλύπτεται και οι δύο γυναίκες καλούνται να υποστούν τις συνέπειες. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο «The Price of Salt» της Patricia Highsmith και έχει λάβει πολύ καλές κριτικές.

carol

Διάβασε επίσης 

Five Feet Apart: Μια συγκινητική ταινία

O αγαπημένος Will Smith υποδύεται το τζίνι

Η Captain Marvel γίνεται η ισχυρότερη υπερήρωας

 

Πηγή 

Home