Thumbnail

Διακοπές για πάντα!  Διακοπές για πάντα! 

Πού μπορείς να βρεις τα καλύτερα ταξιδιωτικά πακέτα; 
Επαγγελματικό ταξίδι, οικογενειακές διακοπές με βρέφη, οικογενειακές διακοπές με εφήβους, γαμήλιο ταξίδι, bachelor party, μακρινό ταξίδι, πολιτιστικός τουρισμός, ταξίδι αναψυχής, ο γύρος του κόσμου ή μια απλή απόδραση. 

Οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές, οι προορισμοί αναρίθμητοι, οι προτεραιότητες κάθε χρόνο αλλάζουν και το budget ποικίλει. Το μόνο που δεν θα πρέπει να μας αγχώνει είναι η έγκυρη πληροφόρηση για τον σχεδιασμό του ταξιδιού που έχουμε ανάγκη κάθε φορά. 

Stress no more! 

Το TAXIDI Exhibition έρχεται από τις 3 έως τις 5 Μαΐου, στο Cyprus State Fair Grounds, για να σε βοηθήσει να προγραμματίσεις το ταξίδι σου καλύτερα!  Η έκθεση ταξιδιού, διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου και την εταιρεία Display Art Plc, με στόχο να βοηθήσει τους λάτρεις των ταξιδιών να βρουν τους καλύτερους προορισμούς και προσφορές για τα ταξίδια τους! 

 

taxidi

 

Εκεί θα βρεις ταξιδιωτικούς πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, τουριστικά θέρετρα, περιφέρειες, νησιά και Δήμους από Ελλάδα, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, το υφυπουργείο Τουρισμού, διεθνείς συμμετοχές και διάφορους άλλους συμμετέχοντες που μπορούν να σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις την εμπειρία των ταξιδιών σου! 

 

taxidi

Ο σκοπός της έκθεσης είναι διπλός! Πρώτο και βασικότερο, να βοηθήσει τους λάτρεις των ταξιδιών (είτε έχουν οικογένεια, είτε ταξιδεύουν solo) να οργανώσουν τα ταξίδια τους, όσο το δυνατόν καλύτερα! Δεύτερον, να δώσει το απαραίτητο βήμα στους συμμετέχοντες της έκθεσης να έρθουν σε επαφή με το κοινό, για να μπορέσουν να ενδυναμώσουν τις πρακτικές τους, προσφέροντας καλύτερα πακέτα προσφορών! 

 

Home