Thumbnail

Bunches: Μια flower boutique στη Λευκωσία Bunches: Μια flower boutique στη Λευκωσία

Αν ψάχνεις φρέσκα λουλούδια κυπριακής παραγωγής και όχι μόνο, είσαι στο σωστό μέρος
Σε ποιόν δεν αρέσουν τα λουλούδια; Γι΄αυτό, άλλωστε, τα επιλέγουμε σε διάφορες φάσεις της ζωής μου. Μ΄ένα μπουκέτο λουλούδια, λέμε "σ' αγαπώ", "συγνώμη", "χρόνια πολλά", "να σου ζήσει", "συγχαρητήρια" και τόσα άλλα, που καμιά φορά δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε με λόγια. Γι΄αυτό κι είμαστε απαιτητικοί σε ό,τι τα αφορά. Αν λοιπόν ψάχνεις ένα ανθοπωλείο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, είναι εμπνευσμένο βάσει ευρωπαϊκών προτύπων και οι άνθρωποί του αγαπάνε και σέβονται τα λουλούδια, όσο εσύ, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Σ΄έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας, στην Αρμενίας, θα συναντήσεις τη flower boutique Bunches. Μια μικρή όαση στην πολύβουη πρωτεύουσα, γεμάτη φρέσκα λουλούδιακυπριακής παραγωγής και όχι μόνον. 

Η ποικιλία που θα συναντήσεις είναι ομολογουμένως μεγάλη, οπότε δεν έχεις παρά να αφεθείς στα χέρια της ευγενικής ιδιοκτήτριας κας. Νίκης και του έμπειρου προσωπικού της, που θα σε κατατοπίσουν, ανάλογα με αυτό που αναζητάς. 

bun3

Όπως φανερώνει και το όνομα Bunches, μπορείς να επιλέξεις δέσμες με διάφορα λουλούδια, ώστε να κάνεις το μπουκέτο που επιθυμείς. Επιπλέον, υπάρχουν οι συνθέσεις, δηλαδή κομμένα λουλούδια μέσα σε δοχεία, οι οποίες ετοιμάζονται ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά προσαρμόζονται και σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που διαθέτεις. 

 

bun8

Αν πάλι ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και είναι αδύνατο να πραγματοποιήσεις μια προσωπική επίσκεψη, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τις παραγγελίες σου μέσω facebook, οι οποίες, μάλιστα, μπορούν να διανεμηθούν παγκύπρια. Αυτό θα πει, άμεση εξυπηρέτηση! Έτσι, όσο πιεσμένος και αν είσαι, μπορείς να στείλεις ένα πανέμορφο μπουκέτο στο πρόσωπο που επιθυμείς, να εκφράσεις -έστω και χωρίς λόγια- αυτό που αισθάνεσαι και να φτιάξεις τη διάθεση, αλλά και τη μέρα του τυχερού παραλήπτη! 

Διεύθυνση καταστήματος: Αρμενίας 43, Λευκωσία

bun9

ΦωτογραφίεςΜάριος Ιωσηφίδης 

 

Home