Thumbnail

Αυτά είναι τα ζώδια που αισθάνονται ανώτερα Αυτά είναι τα ζώδια που αισθάνονται ανώτερα

Ανακάλυψε τους snob του ζωδιακού!
Κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται πως είναι ανώτεροι και καλύτεροι απ' τους άλλους, έχουν το λεγόμενο "υφάκι" και πιστεύουν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω σπ' αυτούς. Ποια είναι, όμως, τα ζώδια που σχετίζονται άμεσα με τον σνομπισμό;

Λέων

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους αλαζόνες και εγωκεντρικούς του ζωδιακού. Πιστεύει ότι γνωρίζει τα πάντα και φυσικά πως είναι ανώτερος απ' τους άλλους ανθρώπους. Θα βρει τον τον τρόπο να καταφέρει να ασχολούνται όλοι μαζί του.

Κριός

Είναι απ' τη φύση του "αρχηγός", καθώς είναι αγωνιστικός και ανεξάρτητο πνεύμα. Έχει ένα τεράστιο "Εγώ" που τον κάνει να αισθάνεται ανώτερος, ενώ όταν βάλει κάτι στο μυαλό του θα φέρει τον κόσμο ανάποδα για να το πετύχει.

Διάβασε επίσης:

Πώς να διαχειριστείς το άγχος ανάλογα με το ζώδιό σου

Τα ζώδια με τάση στην απιστία

Ταύρος

Είναι πεισματάρης και θεωρεί ότι έχει πάντα δίκιο. Παρουσιάζει τα κατορθώματά του με καμάρι, γυρεύοντας αναγνώριση από τους άλλους, ενώ συχνά έχει αλαζονική συμπεριφορά.

Παρθένος

Για κάποιο λόγο λατρεύει τις αντιπαραθέσεις, ειδικά όταν αυτές αφορούν σε εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. Είναι απόλυτος και στηρίζει πάντα την άποψή του. Αν είσαι τυχερός θα ακούσει τη δική σου, αλλά σίγουρα δε θα τη δεχτεί.

Διάβασε ακόμα: Τι σχέση έχει το ζώδιο με τη διατροφή σου

Πηγή

Home