Thumbnail

Όταν οι φίλοι γίνονται οικογένεια Όταν οι φίλοι γίνονται οικογένεια

Το προφίλ μιας τέτοιας φίλης
Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε. Μια χιλιοειπωμένη έκφραση που όμως ισχύει στο έπακρο. Είναι κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σου που σίγουρα δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου χωρίς αυτούς, για πολλούς και πολύ σημαντικούς λόγους.

Το προφίλ αυτής της φίλης:

Όταν τη χρειάζεσαι είναι πάντα εκεί

Είναι δίπλα σου ανά πάσα στιγμή, έτοιμη να σε ακούσει, να σε συμβουλέψει, ή να χαρεί με τη χαρά σου. Δε θα σου πει ποτέ όχι, ακόμα κι αν τη θέλεις για να σε ακούει να γκρινιάζεις για κάτι που σε απασχολεί. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις το τηλέφωνο.

Σε νταντεύει σαν να είναι η μαμά σου

Είσαι άρρωστη και θες υποστήριξη; Μάντεψε ποιος θα είναι δίπλα σου για να σε νταντέψει για όσο χρειαστεί. Επιπλέον, είναι το άτομο που θα υποστηρίξει με νύχια και με δόντια (μπροστά στους άλλους) τις αποφάσεις σου, ακόμα κι αν διαφωνεί.

Διάβασε επίσης:

Μήπως ο σύντροφός σου είναι τσιγκούνης;

Τι χρειάζεται να ξέρεις αν έχεις κολλήσει με τον «λάθος» άνθρωπο

Σε έχει ψυχολογήσει στο φουλ

Ξέρει τα πάντα για σένα κι ίσως να σε ξέρει και καλύτερα από σένα. Όταν δε θες να της πεις αυτό που σε απασχολεί, αυτή θα το καταλάβει χωρίς καν να μιλήσεις. Είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να σου δώσει τη λύση που θέλεις σε κάθε σου πρόβλημα ή για να προβλέψει το τι θα γίνει έπειτα από κάθε κίνησή σου, ώστε να σχεδιάσει το σχέδιο διάσωσης.

Διάβασε ακόμα: Τι δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ όταν βρίσκεσαι σε σχέση

Πηγή

Home