Αυγά με ψωμί και παρμεζάνα
Το έχουμε ξαναπεί. Η καλή μέρα, απ' το πρωϊνό φαίνεται
Υλικά (για 6 μερίδες)
- 1/3 της κούπας μαγιονέζα
- 1/4 κούπας τριμμένη παρμεζάνα
- 6 φέτες ψωμί του τόστ
- 6 μεγάλα αυγά
- αλάτι και πιπέρι
- hot sauce
Εκτέλεση
- Ανακάτεψε μαζί σε ένα μπολ τη μαγιονέζα με το τυρί.
- Κόψε με ένα ποτήρι την ψίχα απο το κέντρο της κάθε φέτας.
- Άπλωσε το μείγμα της μαγιονέζας σε κάθε φέτα. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ψήσε το ψωμί μέχρι να ροδίσει, ένα με δύο λεπτά.
- Σπάσε το αυγό στην τρύπα της κάθε φέτας και αλατοπιπέρωσε. Χαμήλωσε τη θερμοκρασία και σκέπασε για 3-4 λεπτά το σκεύος.
- Σέρβιρε περιχύνοντας με λίγη hot sauce.