Thumbnail

Αυτά είναι τα ζώδια που θα σου πουν πάντα την αλήθεια Αυτά είναι τα ζώδια που θα σου πουν πάντα την αλήθεια

Όσο σκληρή κι αν είναι
Υπάρχουν άνθρωποι - και καλά κάνουν - που θα πουν πάντα την αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι, όσο κι αν δε σε βολεύει. Δεν ταιριάζει στο στιλ τους να δημιουργούν παραμύθια, συνεπώς αν τους ρωτήσεις κάτι, αυτοί θα σου απαντήσουν με ειλικρίνεια. Ποια ζώδια έχουν, λοιπόν, αυτό το χαρακτηριστικό;

Κριός

Ο Κριός δε θα ντραπεί να σου πει την αλήθεια. Είναι παρορμητικός και δεν θα σκεφτεί πολύ, πριν σου απαντήσει. Θα είναι ειλικρινής και δε θα κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. Γενικά, με την διπλωματία δεν τα πάει και πολύ καλά. Πιο πολύ τον λες «ωμό» και «στεγνό», παρά ευγενικό.

Ταύρος

Το ίδιο ισχύει και για τον Ταύρο. Είναι ένα ζώδιο που δεν έχει μάθει να μιλάει με το «σεις και με το σας» και λέει την αλήθεια. Θα στα πει «έξω από τα δόντια» και θα σε γειώσει με μεγάλη ευκολία. Δεν είναι τύπος που πετάει στα σύννεφα ή ονειροβατεί κι έτσι θα σε προσγειώσει κι εσένα άσχημα, αν χρειαστεί.

Λέων

Ο «βασιλιάς» του ζωδιακού δε «χαρίζει κάστανο» σε κανέναν. Είναι ειλικρινής και θα σε βάλει στην θέση σου. Θα είναι τόσο απότομος κάποιες φορές εκφράζοντας τη γνώμη του, που κι εσύ θα απορείς πώς μπόρεσε να ξεχάσει τη «βασιλική καταγωγή» και την ανατροφή του. Έχεις ανάγκη τέτοιους φίλους όμως. 

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα ζώδια κρατάνε μέσα τους ό,τι τα πληγώνει

Αυτά είναι τα ζώδια που δε συγκρατούν τη γλώσσα τους όταν μεθούν

Παρθένος

Βούτυρο στο ψωμί του είναι η ειλικρίνεια. Είναι που είναι επικριτικός και τελειομανής, δε θα το σκεφτεί δεύτερη φορά πριν σου πει αυτό που πιστεύει, είτε σου αρέσει είτε όχι. Δεν είναι από τα άτομα που θα ωραιοποιήσουν μια κατάσταση και θα σε αφήσουν να ζεις σε παραμύθι.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι κι αυτός ένα από τα ζώδια που η αλήθεια βγαίνει από το στόμα του, χωρίς καν να το σκεφτεί. Όχι, δε «βουτάει» τη γλώσσα στο μυαλό. Δεν το κάνει γενικά. Είναι αυθόρμητος και κάποιες φορές αιχμηρός στα σχόλιά του. Πρέπει να αντέχεις τη «σκληρότητα» για να αντέξεις τον Τοξότη. Είτε στο χιούμορ είτε σε μια σοβαρή συζήτηση.

Αιγόκερως

Πώς θα μπορούσε ο Αιγόκερως να λείπει από τη λίστα; Σε ποια φάση της ζωής του είναι ο Αιγόκερως «ψεύτικος»; Πουθενά. Δεν θα το κάνει, λοιπόν, ούτε όταν πρόκειται να πει τη γνώμη του. Δε θα μπει στη διαδικασία να σου ωραιοποιήσει μια κατάσταση ούτε για να σου απαλύνει τον πόνο. Θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει, δείχνοντάς σου την ωμή αλήθεια και μόνο, καθώς είναι ο πιο ρεαλιστής από όλους.

 

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα ζώδια που αισθάνονται ανώτερα

Πηγή

Home