Thumbnail

Σε ποια αθλήματα μπορείς να επιδοθείς στην παραλία Σε ποια αθλήματα μπορείς να επιδοθείς στην παραλία

Καλή η ξάπλα, αλλά χρειάζεσαι και λίγη άσκηση
Eίπαμε διακοπές ίσον χαλάρωση. Αλλά πόση ξάπλα πια; Υπάρχουν κάποια σπορ που θα σε ξεμουδιάσουν και παράλληλα θα σε διασκεδάσουν.

Ρακέτες

Ναι, ναι. Αυτή τη φορά, θα είσαι εσύ η ενοχλητική τύπισσα με τις ρακέτες. Για να μη σε βρίζουν οι πάντες, βρες με το ταίρι σου ένα σημείο που θα ενοχλείτε όσο το δυνατόν λιγότερο τους υπόλοιπους λουόμενους. Έτσι, θα περάσεις ευχάριστα καθώς γυμνάζεις τους κοιλιακούς, τους τρικέφαλους, τους γλουτιαίους και τους τετρακέφαλους των ποδιών σου. 

Μπιτς βόλεϊ

Επίσης, πρέπει να διασφαλίσεις πως δε θα ενοχλείτε κανέναν. Ένα άθλημα για όλη την παρέα, έτσι για να γυμναστείτε ομαδικώς, χωρίς καν να το πάρετε χαμπάρι. Θα έχετε γυμνάσει όμως τόσο το πάνω μέρος του σώματος σας, όσο και το κάτω. 

ΔΙΑΒΑΣΕ: Ετοιμάζεσαι για παραλία; Οι κίνδυνοι και τι να προσέξεις!

Όρθια Κωπηλασία ή SUP (Stand Up Paddleboard)

Στο SUP είναι στέκεσαι όρθια επάνω σε μια σανίδα και κάνεις κουπί. Δεν απαιτεί ιδιαίτερη δύναμη, αλλά καλή ισορροπία. Θα γυμνάσεις ολόκληρο το σώμα σου. 

Snorkelling

Πρόκειται για μία χαλαρωτική εμπειρία που συνδυάζει άσκηση και ψυχαγωγία, αφού κολυμπάς και απολαμβάνεις τη θέα του βυθού. Χρειάζεσαι μια καλή μάσκα σιλικόνης ώστε να μην μπάζει νερό και προαιρετικά ένα ζευγάρι βατραχοπέδιλα.

ΔΙΑΒΑΣΕ: Beach Ready? Skincare tips για πριν και μετά την παραλία

Ποδόσφαιρο παραλίας

Ένα ακόμη ομαδικό άθλημα, με την άμμο να ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας. Θα γυμνάσεις τόσο το άνω, όσο και το κάτω μέρος του σώματός σου. Μόνο μη γίνεις εσύ και η παρέα σου ο φόβος και ο τρόμος της παραλίας. Σεβασμός στους υπόλοιπους. 

 

 

 

Home