Thumbnail

Παντρεύεσαι; Δες ποια ζώδια πρέπει να έχεις δίπλα σου εκείνη τη μέρα Παντρεύεσαι; Δες ποια ζώδια πρέπει να έχεις δίπλα σου εκείνη τη μέρα

Προς αναζήτηση της ιδανικής κουμπάρας
Υπό άλλες συνθήκες για να επιλέξεις ποια θα σταθεί δίπλα σου σε αυτή την τόσο σημαντική μέρα της ζωής σου, θα μετρούσε πόσο καλή φίλη είναι. Αν είναι δίπλα σου στις χαρές και τις λύπες. Αν ωστόσο πιστεύεις στα ζώδια, ίσως ρίξεις και μια ματιά στο ζώδιο της προτού της κάνεις την πρόταση να γίνει κουμπάρα σου.

Καρκίνος

 

Οι Καρκίνοι έχουν μεγάλη καρδιά και είναι ιδανικό ζώδιο για να είναι στο πλάι σου όσο σχεδιάζεις τον γάμο σου. Όπως και το καβούρι, είναι μαλακοί από μέσα, αλλά σκληροί απ' έξω. Οπότε, ναι, θα είναι οι πρώτοι που θα δακρύσουν όταν σε δουν με το νυφικό, αλλά θα είναι κι αυτοί που θα κάνουν τις σκληρές συνεννοήσεις στην οργάνωση.

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα ζώδια που θα σου πουν πάντα την αλήθεια 

Ζυγός

Οι Ζυγοί θέλουν να διατηρούν την ηρεμία και την ισορροπία. Είναι ιδανικό ζώδιο για να οργανώσει το γαμήλιο πάρτι και τις λεπτομέρειες της τελετής. Είναι αυτοί που θα ηρεμήσουν τα πνεύματα σε κάποιον τσακωμό και θα βρουν τη μέση λύση.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα φέρει την πειθαρχεία, αλλά και τον συμβιβασμό σε οποιαδήποτε κατάσταση. Θα σκεφτούν τους άλλους και τις προτιμήσεις τους, ενώ θα βάλουν τα δυνατά τους να κάνουν την οργάνωση του γάμου όσο πιο εύκολη για εσένα γίνεται.

Διάβασε επίσης:

Δε θέλεις να βρεθείς κοντά σ' αυτά τα ζώδια όταν ξεσπούν

Μην πεις ποτέ ψέμα σ' αυτά τα ζώδια

Πηγή 

 

Home