Thumbnail

Αλήθεια τώρα; Το La Casa de Papel τελείωσε; Αλήθεια τώρα; Το La Casa de Papel τελείωσε;

Οκτώ επεισόδια ήταν λίγα, πολύ λίγα
To παραδέχομαι! Είμαι από εκείνες που μόλις αντιλήφθηκαν πως την περασμένη Παρασκευή το Netflix είχε μαζευμένο τον τρίτο κύκλο -σύνολο 8 επεισόδια- της σειράς, έκανα αγώνα δρόμου, κοίμισα παιδιά, έδιωξα τον σύζυγο από το δωμάτιο -γιατί από τη στιγμή που έμεινε στα μισά του πρώτου κύκλου δεν ήθελα να με ζαλίσει με ερωτήσεις τι και πώς- και από νωρίς το βράδυ πήρα το tablet παραμάσχαλα και κόλλησα μπροστά από την οθόνη.

Ούτε κατάλαβα πώς πέρασε η ώρα. Από το πρώτο κιόλας βράδυ είδα και τα πέντε επεισόδια. Αν μάλιστα δεν είχα την έννοια πως θα με ξύπναγε το βρέφος μετά από κανένα δίωρο, θα έβλεπα ευχαρίστως και τα υπόλοιπα, τα οποία εννοείται πως "φύλαξα" για την επόμενη μέρα. 

Δεν θα αναλύσω εάν ο τρίτος κύκλος, ικανοποίησε ή όχι τις προσδοκίες μου. Αυτό που ξέρω είναι πως για ενάμιση μέρα, είχα απορροφηθεί σχεδόν πλήρως στον συναρπαστικό κόσμο του La Casa de Papel, για να με αφήσει στο τέλος με μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί εκεί που κορυφώθηκε η πλοκή, πάπαλα. 

Θα πρέπει τώρα, να περιμένω -όπως κι εκατομμύρια κόσμος- άλλον έναν χρόνο για να δούμε πώς θα εξελιχθεί. Αυτό είναι το καλό και ταυτόχρονα το κακό του Netflix. Εκεί που σου προσφέρει στο πιάτο ολόκληρο τον κύκλο μιας σειράς και μπορείς να τον δεις μονοκοπιά, μετά θα πρέπει να περιμένεις καιρό για τη συνέχεια. Είναι σαν να σου δίνουν μια τεράστια σοκολάτα και μετά να στην παίρνουν πίσω. 

Επειδή σέβομαι πως οι περισσότεροι δεν καταφέρατε ακόμη να το δείτε, δεν πρόκειται να κάνω spoilers -δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θα αρκεστώ απλώς να πω πως η νέα επιθεωρήτρια είναι η πιο μεγάλη bitch ever. Ένα θα σου πω: Θα τη βρίζεις από την αρχή μέχρι το τέλος! Ειδικά, στο τέλος! 

Διάβασε ακόμη 

Are you ready; Σήμερα κάνει πρεμιέρα το Casa de Papel κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα

La Casa de Papel: Μόλις κυκλοφόρησε το trailer για την τρίτη σεζόν! (Βίντεο)

Φρενίτιδα προκάλεσαν τα γυρίσματα του «La Casa De Papel» στη Φλωρεντία (Βίντεο)

La Casa de Papel 3: Έτσι θα εμφανίζονται οι πρωταγωνιστές στα νέα επεισόδια της σειράς (Φώτο)

 

 

 

 

Home