Thumbnail

the 50 shades of GREY… the 50 shades of GREY…

Tο γκρί είναι το νέο μαύρο, το νέο άσπρο... Και αν σε προβληματίζει πώς να το χρησιμοποιήσεις, εδώ είναι η απάντηση
Και μην ξεχνάς ότι το γκρι έχει πολλές αποχρώσεις, ανοιχτές και πιο σκούρες. Ανάλογα με τις ανάγκες σου… θα το αγαπήσεις κι εσύ.

grey 1

Ένας από του πιο ασφαλείς αλλά και στιλάτους συνδυασμούς τόσο στο προσωπικό στιλ όσο και στη διακόσμηση. Η συνύπαρξή του στον χωρο, δημιουργεί την τέλεια ισορροπία. Είναι το κατάλληλο χρώμα για να πετύχεις ένα μίνιμαλ και κομψό αποτέλεσμα, τόσο στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα, όσο και στην κουζίνα ή το μπάνιο. Τo γκρι θριαμβεύει στο interior design και χρησιμοποιείται σαν αισθητικός καμβάς, πάνω στον οποίο προβάλλονται οι επιθυμίες μας για θαλπωρή και κομψότητα. Μια παλέτα από χρώματα εμπνευσμένα από τα σκοτεινά σύννεφα, τις εντυπωσιακές καταιγίδες και το σβησμένο γαλάζιο του ουρανού ντύνει τους χώρους. Λιτές, μινιμάλ γραμμές επικρατούν παντού. 

Μητροπολιτικο ντιζάιν

Η καλύτερη προϋπόθεση για να ταιριάξουν οι διαφορετικές φόρμες επίπλων και διακοσμητικών σε ένα χώρο είναι ο συνδυασμός του γκρι με τα υλικά της φύσης. Εδώ, τα μοντέρνα στοιχεία βρίσκουν στα design έπιπλα το ιδανικό τους ταίρι. Μέταλλο, μπαμπού, ξύλο και φίνα υφάσματα κάνουν τον καναπέ Next να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακός. Η απόλυτη αρμονία σε ένα μητροπολιτικό ντιζάιν. 

grey1

Και καλή σου όρεξη

O συνδυασμός του άσπρου και του ζεστού ξύλου, του μετάλλου, αλλά και του γκρι ποτέ δεν απογοητεύει. Απλές γραμμές, design έπιπλα και διαφορετικά υλικά δίνουν ένα μάθημα σύγχρονης αισθητικής αντίληψης στην τραπεζαρία, που αποπνέει μια σοφιστικέ ατμόσφαιρα. Πόσο μαγικά τα κρεμαστά μπρούτζινα φωτιστικά που αιωρούνται. 

grey3

All time classic

Τα έπιπλα σε μοντέρνα γραμμή μπορούν να «επιβιώσουν» στο χρόνο όταν οι χρωματικοί συνδυασμοί τους είναι ήπιοι και η φόρμα τους κλασική, όπως ο αυτή διαχρονική κονσόλα της σειράς Sweet του οίκου Gervasoni. Ο πέτρινος τοίχος, το ψηλό ταβάνι με τα σκούρα δοκάρια και τα λίγα διαχρονικά διακοσμητικά όπως τα κρεμαστά μαύρα bamboo φωτιστικά και το βαμβακερό χαλί, δίνουν μια άλλη «φρέσκια» νότα στη διακόσμηση. 

grey6

Υφές & αποχρώσεις

Σε μαύρο φόντο τα τουβλάκια, αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο το μοντέρνο τραπεζάκι σε 50s γραμμές, σε μια σύνθεση που εκφράζει παραστατικά τις vintage αναφορές του, με τα διαφορετικά αξεσουάρ.  

grey7

Και όνειρα γλυκά

Λευκό και γκρι για μια κρεβατοκάμαρα όσο πιο cool γίνεται. Η κυριαρχία του άσπρου ντιζάιν κρεβατιού με μικρές δόσεις μαύρου δίνει μια ελαφρότητα στο χώρο. Τόσο τα λιτά άσπρα και γκρι έπιπλα και διακοσμητικά, όσο και μερικές λεπτομέρειες σε λιλά χρώμα, τονίζουν το παιχνίδι των αντιθέσεων με μια ανεπιτήδευτη μεγαλοπρέπεια. Ένα επιδαπέδιο φωτιστικό μέσα σε ένα κλέβει άξια τις εντυπώσεις, όπως και τα τεράστια κινηματογραφικά παράθυρα και χαλί. 

grey8

 

 

Home