Thumbnail

Το κρυφό ταλέντο της Blake Lively Το κρυφό ταλέντο της Blake Lively

Τυχαία νομίζεις ο Ryan Reynolds την έχει κορόνα στο κεφάλι του;
Αυτό το κορίτσι δεν θα πεινάσει ποτέ -λέμε τώρα. Διότι αν κάποια στιγμή θέλει να αφήσει τον χώρο της υποκριτικής, μπορεί κάλλιστα να ασχοληθεί με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Ναι, καλά διάβασες. Ήδη έχει στρωθεί στη δουλειά. Και μάλιστα αφιλοκερδώς!

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Με ενθουσιασμό ανέβασε μια φωτογραφία από το νέο της επιχειρηματικό βήμα. Τον σχεδιασμό των σπιτιών των φίλων της. Και επειδή είναι καλό κορίτσι, δεν ζητά ούτε αμοιβή. Άλλωστε, είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό έχει κάνει μέχρι σήμερα, σύμφωνα πάντα με την ίδια. 

Μάλιστα, τόσο ζεστά έχει πάρει το συγκεκριμένο θέμα, που αντλεί έμπνευση από το οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένων και της γκαρνταρόμπας των παιδιών της. Σε πρόσφατο post ευχαρίστησε τις κόρες της, που εν αγνοία τους χρησιμοποιεί τα ρούχα τους για fabric inspo. Στα άμεσα σχέδια της ευελπιστεί να προσθέσει και την διοργάνωση γάμων. Τι τυχεροί, τελικά, είναι αυτοί οι φίλοι της, αφού κάτι μας λέει πως ούτε τότε θα τους ζητά χρήματα. Όχι πως τα έχει και ανάγκη! 

 

 

Home