Thumbnail

Τα δροσιστικά ποτά του καλοκαιριού!  Τα δροσιστικά ποτά του καλοκαιριού! 

Εσύ ποιο θα δοκιμάσεις σήμερα;
Τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά φρούτα, μετατρέπονται σε δροσιστικούς χυμούς και υπέροχα cocktails. Δεν θέλει κόπο, μόνο φαντασία και πολύ καλοκαιρινή διάθεση για να πετύχουμε το τέλειο δροσιστικό για τις ζεστές ημέρες και νύχτες του καλοκαιιρού που ξεκίνησε! 

Fruit Punch

Fruit Punch

Αναμείξτε 350 ml χυμό ανανά, 350 ml χυμό πορτοκάλι και 350 ml χυμό μάνγκο με το χυμό από 2 λάιμ. Μπορείτε να προσθέσετε μερικά ψιλοκομμένα φρούτα και τέλος να σερβίρετε με πάγο.

Σπιτική λεμονάδα

Πάρτε το χυμό και το ξύσμα από 3 λεμόνια, αναμείξτε το 750 ml νερό. Προσθέστε 100 γρ. ζάχαρη άχνη και ανακατέψτε καλά για να διαλυθεί. Σερβίρετε με αρκετό πάγο!

Pink fizz

Λιώστε στο μπλέντερ 400 γρ. φράουλες. Προσθέστε το χυμό από 3 λεμόνια, και 100 γρ. ζάχαρη άχνη. Ανακατέψτε καλά. Προσθέστε ανθρακούχο νερό και σερβίρετε το pink fizz παγωμένο!

Γρήγορο τοματο-κοκτέιλ

tomato

Δεν είναι Bloody Mary αλλά μια γρήγορη παραλλαγή του. Αναμείξτε 1 τοματοχυμό (1 χάρτινο κουτάκι) με 1 κουτ. γλυκού Worcestershire sauce, το χυμό ενός λεμονιού και ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό. Σερβίρετε με πάγο.

Γλυκό ποτό καρπούζι

Χτυπήστε στο μπλέντερ 24 παγάκια μέχρι να διαλυθούν. Προσθέστε περίπου 1 κιλό καθαρισμένο και κομμένο καρπούζι και 4 κουτ. γλυκού μέλι. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε σε ψηλά ποτήρια.

Cranberry sangria

Cranberry sangria

Θα χρειαστείτε 1 λίτρο χυμό cranberry και το χυμό από 1 λεμόνι. Προσθέστε όσο ανθρακούχο νερό θέλετε και σερβίρετε με μπόλικο πάγο!

Ice-Tea 

ice tea

Το πιο εύκολο ποτό αλλά το πιο δροσιστικό από όλα, το αφήσαμε για το τέλος. Το ice tea FuzeTea σε τρεις αναζωογονητικές γεύσεις Black Ice Tea Λεμόνι με εκχύλισμα Λουίζας, Green Ice Tea Μάνγκο με εκχύλισμα Χαμομηλιού και Black Ice Tea Ροδάκινο με εκχύλισμα Ιβίσκου είναι οι ιδανικές επιλογές αν θέλετε να βυθιστείτε σε γεύσεις και αρώματα, ενώ οι 3 επιλογές FuzeTea ΖΕRO, Black Ιce Τea Λεμόνι, Black Ιce Τea Λευκό Ροδάκινο και Green Ιce Τea Passionfruit είναι ό,τι καλύτερο για όσους επιλέγουν απόλαυση χωρίς ζάχαρη και χωρίς θερμίδες. To FuzeTea θα σας κάνει να ξεχάσετε ό,τι ξέρατε για το παγωμένο τσάι. 

ice tea fuze

 

Home