Thumbnail

H γυμναστική που ακολουθεί η Adriana Lima H γυμναστική που ακολουθεί η Adriana Lima

Δεν θέλει μόνο τρόπο, αλλά θέλει και κόπο
Αν έχεις τη ψευδαίσθηση πως τα μοντέλα γεννιούνται με ένα τέλειο σώμα και απλώς κάθονται, απολαμβάνοντας όσα τους χάρισε ο θεός, κάνεις μεγάλο λάθος. Πέρα από τη σωστή διατροφή που τα πλείστα ακολουθούν ευλαβικά, έχουν βρει και διαφόρους μεθόδους εκγύμνασης που τα βοηθούν να διατηρούν την καλλίγραμμη σιλουέτα τους. Πάρε για παράδειγμα την Adriana Lima.

Η Adriana είναι από τη φύση της πολύ ενεργητική και δεν μπορεί να κάθεται ακίνητη. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνει διάφορα αθλήματα και δεν αρκείται μόνο σε ένα είδος προπόνησης. Οι αγαπημένες της ασκήσεις είναι οι αερόβιες, γιατί συμβάλουν στην ταχύτερη απώλεια λίπους, αλλά δεν παραλείπει να κάνει και ασκήσεις με βάρη, για την ενδυνάμωση της μυϊκής της μάζας.

 

Starting the week off with a smile #teamlima / ?: @ysaperez

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Εκτός από τις κλασικές ασκήσεις, το πανέμορφο μοντέλο αγαπάει πολύ την πυγμαχία και την περιλαμβάνει πάντα σε όλες τις προπονήσεις της. Όπως δηλώνει η ίδια, αυτό το άθλημα ταιριάζει στην προσωπικότητά της και τη βοηθάει να έχει πνευματική διαύγεια, αφού απαιτεί ακρίβεια στις κινήσεις και καλή ισορροπία.

 

Put your best foot forward for the week #teamlima / ?: @ysaperez

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Το supermodel δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει την καταγωγή της και να μην κάνει Capoeira, η οποία έχει τις ρίζες της στη βραζιλιάνικη κουλτούρα. Είναι μια πολεμική τέχνη που συνδυάζει χορό και μουσική, με υψηλή ταχύτητα και δύναμη. Η Adriana εγγυάται ότι η συγκεκριμένη προπόνηση γυμνάζει όλους τους μύες του σώματος.

 

Going into the weekend with a bang ?? ?: @ysaperez

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Πηγή: jenny.gr

Home