Thumbnail

Η trainer της Shakira, Anna Kaiser, σου δείχνει 6 ασκήσεις με θεραπευτική μπάλα Η trainer της Shakira, Anna Kaiser, σου δείχνει 6 ασκήσεις με θεραπευτική μπάλα

Από την άνεση του σπιτιού σου για θεαματικά αποτελέματα
Εάν υπάρχει κάποιος που ξέρει πώς να μεταμορφώσει ένα συνηθισμένο εξοπλισμό άσκησης σε ένα εργαλείο προπόνησης με το οποίο θα πάθει εξάρτηση και δεν θα μπορεί να το αποχωριστεί, αυτή είναι η Anna Kaiser. Η trainer των celebrity ηθικός αυτουργός για τα σώματα των Kelly Ripa, Shakira και Karlie Kloss και ιδιοκτήτρια του AKT in Motion Νέα Υόρκη είναι γνωστή για προπονήσεις πρόκληση που έχουν γρήγορα αποτελέσματα.

Ένα από τα αγαπημένα της εργαλεία εξάσκησης είναι και η θεραπευτική μπάλα γνωστή και ως physio ball. «Αυξάνει τη στήριξη και προσθέτει σταθερότητα σε μια άσκηση» επιμένει η Kaiser. «Λειτουργεί σαν οδηγός της κίνησης σου με ένα διαφορετικό τρόπο». 

good life, fitness, anna kaiser, physio ball

Χρησιμοποιώντας μια θεραπευτική μπάλα στην άσκηση είσαι βέβαιη ότι θα έχεις ένα πλήρες body workout, ακόμα και αν προτεραιότητά σου είναι να γυμνάσεις τα χέρια ή τα πόδια. «Δεν υπάρχει άσκηση με αυτό τον τρόπο προπόνησης που να μην δεσμεύει ένα κομμάτι του σώματος σου» επισημαίνει η Kaiser. 

 

good life, fitness, anna kaiser, physio ball

Έτσι ετοιμάσου να γυμναστείς και να ιδρώσεις προκαλώντας το σώμα σου με τις πιο κάτω 6 ασκήσεις που θα δεις στο βίντεο: «Σου υπόσχομαι ότι τα αποτελέσματα που θα δεις αξίζουν τον κόπο» λέει με έμφαση η trainer Anna Kaiser. 

Home