Thumbnail

Νόστιμο παγωτό, είναι το υγιεινό παγωτό! Νόστιμο παγωτό, είναι το υγιεινό παγωτό!

Μια Κυπριακή εταιρεία, αλλάζει όσα ξέραμε για τα παγωτά
Αν θα είχαμε τη δυνατότητα να ρωτήσουμε τους Κύπριους, πιο είναι το αγαπημένο τους καλοκαιρινό γλυκό, η απάντηση θα ήταν άμεση, μονολεκτική και κάθετη: το παγωτό.

Χωρίς καμία αμφισβήτηση, το παγωτό θεωρείται η πιο δροσιστική και εύγευστη καλοκαιρινή συνήθεια. Συναντάται σε διάφορες γεύσεις, σερβίρεται με ποικίλους τρόπους και συνδυάζεται με αρκετά τρόφιμα ακόμη και ποτά.

 

H αίσθηση δροσιάς που προσφέρει, το κάνει ακαταμάχητο στις γευστικές αναζητήσεις μικρών και μεγάλων τους θερινούς μήνες.

 

Γάλακτος, sherbet, σορμπέ, σε χωνάκι, σε ποτηράκι, με σοκολάτα ή φρούτα … όποια κι αν είναι η επιλογή του καθενός, το παγωτό αποτελεί σίγουρα το πιο απολαυστικό επιδόρπιο του καλοκαιριού.  

Το παγωτό εκτός από εθιστικό, πλέον είναι και πολύ υγιεινό. Το στερεότυπο που θέλει το παγωτό, ανθυγιεινό, έχει πλέον καταρριφθεί, καθώς οι εταιρείες, αντιλαμβανόμενες την στροφή στην υγιεινή ζωή, αντικαθιστούν τη ζάχαρη με τη στέβια και επενδύουν σε φυσικές γλυκαντικές ουσίες.  

Πρόσφατα τα Παγωτά Παπαφιλίππου, παρουσίασαν το πιο υγιεινό και ταυτόχρονα νόστιμο παγωτό, στις δημοφιλείς καλοκαιρινές γεύσεις: φράουλα και τριαντάφυλλο.

ice cream papafilippou

 

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με βιολογικό στέβια Παραγουάης (το οποίο θεωρείται κορυφαίας ποιότητας), χωρίς λιπαρά, με φρέσκες Κυπριακές φράουλες, γνήσιο ροδόσταγμα Αγρού (στο τριαντάφυλλο) με ελάχιστες θερμίδες (57 στα 100ml / φράουλα & 56 στα 100ml για το τριαντάφυλλο), πλούσιο σε φυτικές ίνες, νηστίσιμο και φυσικά κατάλληλο για vegans, τα καινούργια παγωτά Παπαφιλίππου, αποτελούν τρανή απόδειξη, πως υπάρχουν υγιεινές και ποιοτικές επιλογές για κάθε μας επιθυμία.  

Το παγωτό μπορεί πλέον να το απολαμβάνουμε οποιαδήποτε ώρα, χωρίς να περιοριζόμαστε ποσοτικά εξαιτίας των θερμίδων.

papafilipou logo

Home