Thumbnail

Μια έκθεση που δεν πρέπει να χάσεις αν βρεις προς Βιέννη μεριά μετά τον Σεπτέμβριο Μια έκθεση που δεν πρέπει να χάσεις αν βρεις προς Βιέννη μεριά μετά τον Σεπτέμβριο

Σε αυτήν έχει βάλει το χεράκι του ο Wes Anderson!
Όταν έχεις μια ιδιαίτερη αισθητική, όπως στην προκειμένη ο Wes Anderson -κάτι που έχει αποδείξει μέσα από τις ταινίες του, αλλά και το cafe που σχεδίασε- είναι αναμενόμενο το Kunsthistorisches Museum της Βιέννης να σου δείξει τυφλή εμπιστοσύνη!

To Kunsthistorisches Museum της Βιέννη ζήτησε τη βοήθεια του Wes Anderson και της συντρόφου του, Juman Malouf, να τους κάνει μια… ανακαίνιση! Συγκεκριμένα, τους είπε ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλα τα εκθέματα, και αυτά που βρίσκονται στο χώρο του μουσείου αλλά και εκείνα που έχουν στους αποθηκευτικούς τους χώρους, και να τα βάλουν σε όποιο χώρο θέλουν, όπως επιθυμούν. 

aDERSON

Αντικείμενα και από τις 14 συλλογές του μουσείου (ανάμεσα τους μούμιες, στέμματα βασιλέων, ακόμη και ελληνικοί και ρωμαϊκοί θησαυροί) έχουν επιλεχθεί και αναταξινομηθεί. Επιπλέον, θα υπάρχουν guest εμφανίσεις από άλλα μουσεία της Βιέννης. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, καθώς ο Jasper Shapr που έκανε την ανακοίνωση μέσω βίντεο ήταν λακωνικός στα λεγόμενά του. 

Η έκθεση φέρει τον τίτλο “The Spitzmaus Mummy in a Coffin and Other Treasures from the Kunsthistorisches Museum” και αναμένεται να “τρέξει” από το Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι τον Ιούλιο του 2019.

Πηγή 

Home