Thumbnail

Εξαφάνισε την κυτταρίτιδα ακόμα και στο γραφείο Εξαφάνισε την κυτταρίτιδα ακόμα και στο γραφείο

Εύκολα κι απλά
Πεσμένοι γλουτοί, χαλαρό δέρμα και καπιτονέ όψη; Σφίξε γρήγορα, ακόμη και στο γραφείο, με αυτές τις απλές ασκήσεις. 

Για σφιχτά πόδια

1 Πάρε θέση σε έναν τοίχο με την πλάτη προς αυτόν. Στήριξε με τα χέρια σου την πλάτη στον τοίχο και λύγισε τα γόνατά σου. Ανασήκωσε και τέντωσε μπροστά το ένα πόδι κρατώντας τεντωμένο. Επανέλαβε 15 φορές στο κάθε πόδι.

2. Σε όρθια στάση με τα πόδια ανοιχτά στο άνοιγμα των ώμων, τα χέρια στη μέση και την πλάτη ίσια. Λύγισε ελαφρώς τα γόνατα χωρίς να χαλαρώσεις τη στάση του σώματός σου. Επέστρεψε στην αρχική σου στάση και επανέλαβε για 15 φορές επί 3 σετ.

Για ανόρθωση γλουτών

Ακούμπησε σε έναν τοίχο με την πλάτη και τοποθέτησε το επάνω μέρος της πλάτης χωρίς να στηρίζεσαι τα χέρια σε αυτόν. Λύγισε τα γόνατα, κατέβα προς τα κάτω και μείνε για 15 δευτερόλεπτα. Επανέλαβε 15 φορές.

kittaritida

4. Από όρθια θέση κράτα την πλάτη ίσια και φέρε μπροστά το ένα πόδι με το γόνατο λυγισμένο. Με τα χέρια σου κράτησε τη μέση σου. Λύγισε το άλλο πόδι κάνοντας βαθύ κάθισμα. Μείνε για 20 δευτερόλεπτα και επανέλαβε για 15 φορές σε κάθε πόδι.

5. Πάρε την καρέκλα του γραφείου και ρίξε το βάρος του σώματός σου στηριζόμενη με τα χέρια στα μπράτσα μιας καρέκλας. Λύγισε το ένα πόδι μπροστά, λύγισε και ανασήκωσε το άλλο σπρώχνοντας προς τα πίσω. Επανέλαβε 15 φορές για κάθε πόδι.

Το μυστικό

Οι 8 στις 10 γυναίκες εμφανίζουν κυτταρίτιδα σε κάποιο σημείο του σώματός τους, ακόμη και οι άντρες. Να θυμάσαι ότι για την εμφάνισή της ευθύνεται η καθιστική ζωή, η μειωμένη κίνηση και φυσική δραστηριότητα, η κληρονομικότητα, η κακή κυκλoφoρία αίματoς, η κακή διατροφή και οι ορμονικές διαταραχές. Με ένα υγιεινό διαιτολόγιο και με στοχευμένες ασκήσεις μπορείς να μειώσεις την εμφάνισή της.  

Πηγή

Home