Thumbnail

Υιοθέτησε το mint green χρώμα στην κουζίνα σου Υιοθέτησε το mint green χρώμα στην κουζίνα σου

Ένα απροσδόκητο χρώμα για τον συγκεκριμένο χώρο, που θα λατρέψεις
Είναι ένα χρώμα που η αλήθεια είναι πως δεν το συναντάς εύκολα σε μια κουζίνα. Κακώς όμως, γιατί είναι ένα χρώμα που προσδίδει μια νότα αισιοδοξίας και ξεκουράζει το μάτι. Δες, λοιπόν, μερικές ιδέες για να το υιοθετήσεις.

Μπορείς να κάνεις ένα mix&match συνδυασμό, με ασπρόμαυρο δάπεδο και vintage αισθητική στα έπιπλα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να είσαι minimal όσον αφορά την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου και να μην υπερφορτώσεις τους πάγκους με συσκευές και αντικείμενα, καθώς ήδη η αντίθεση πράσινου με άσπρο-μαύρο κάνει το “θόρυβό” της.

μιντ κουζίνα

Σε περίπτωση που επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις μια ραφιέρα ως αποθηκευτικό χώρο, αντικαθιστώντας τα ντουλάπια της κουζίνας, επίλεξε ένα πιο ανοιχτό πράσινο χρώμα για τον τοίχο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να μιξάρεις τις αποχρώσεις και τις υφές των επίπλων.

μιντ κουζίνα

Ένα ψυγείο στο πράσινο της μέντας είναι αρκετό για να εντάξεις το χρώμα αυτό στο χώρο σου και ταιριάζει είτε σε μια minimal κουζίνα, είτε σε μια πιο vintage, αποτελούμενη από ξύλο ή ένα δάπεδο με έθνικ μοτίβο.

μιντ κουζίνα

 μιντ κουζίνα

 

 μιντ κουζίνα

Πηγή 

Home