Υλικά
- 250 γρ. baby πατάτες
- αλάτι
- πιπέρι
- 300 γρ. ανάμεικτη σαλάτα
- 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα
- 1 κ.σ. κάππαρη
- 1 κ.σ. ελιές, σε ροδέλες
- 300 γρ. σολομός (καπνιστός)
- 400 γρ. σπιτική σάλτσα βινεγκρέτ
- 6 αυγά (σφιχτά, βρασμένα)
Εκτέλεση
- Βάζεις σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά τις baby πατάτες μαζί με αρκετό νερό τόσο ώστε να τις σκεπάζει. Αφήνεις να βράσουν για 15-20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
- Σουρώνεις τις πατάτες, τις βάζεις σε ένα μπολ, τις κόβεις στη μέση, αλατοπιπερώνεις και τις αφήνεις να κρυώσουν.
- Ανακατεύεις σε ένα μπολ τη σαλάτα, το θυμάρι, την κάππαρη, τις ελιές, τον σολομό, αλάτι, πιπέρι και τη βινεγκρέτ.
- Ανακατεύεις να πάει η βινεγκρέτ πάνω στη σαλάτα και σερβίρεις σε μπολ.
- Κόβεις τα αυγά στη μέση, αλατοπιπερώνεις και σερβίρεις πάνω από τη σαλάτα. Ελέγχεις τα καρυκεύματα και σερβίρεις.
Περισσότερες συνταγές στη σελίδα