Thumbnail

Τι χρειάζεται για να στεφθεί κανείς νικητής του Kitchen Stars; (Βίντεο) Τι χρειάζεται για να στεφθεί κανείς νικητής του Kitchen Stars; (Βίντεο)

Δύο σημαντικά στελέχη του Ομίλου Louis, o Μάριος και ο Σάββας Περδίος, εξηγούν ποια στοιχεία σε κάνουν να ξεχωρίζεις στον ξενοδοχειακό τομέα
Ο Μάριος Περδίος, Chief F&B Officer και ο Σάββας Περδίος, Chief Operations Officer του Ομίλου Louis, μεταδίδουν τις γνώσεις τους για όσα χρειάζεται για να ξεχωρίζει κανείς στον ξενοδοχειακό τομέα. Ένας απαιτητικός και δύσκολος χώρος μεν, συναρπαστικός και δημιουργικός δε.

Οι δυο άνδρες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παραγωγής του Kitchen Stars, παρέχοντας υποστήριξη μέσω της αστείρευτης γνώσης τους για τον ξενοδοχειακό χώρο και της επαγγελματικής μαγειρικής. Τα δυο αδέλφια μίλησαν στην κάμερα του Kitchen Stars για τον στόχο του νέου cooking-show, που σκοπό έχει να αναδείξει υποσχόμενους νέους chefs και να χαρίσει στον νικητή μια ανεπανάληπτη επαγγελματική ευκαιρία,  καθώς και για τις αρχές που απαρτίζουν τον Όμιλο Louis

Το ταλέντο και το πάθος των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα, καθώς και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή και θα καθορίσουν ποιο θα είναι το επόμενο, μεγάλο αστέρι της κουζίνας του Kitchen Stars.

Ο διαγωνιζόμενος που θα παρουσιάσει το πιο ευφάνταστο, εύγευστο και τεχνικά άρτιο αποτέλεσμα, αποδεικνύοντας το ταλέντο του στον Executive Chef του Ομίλου Louis Κυριάκο Σωτηρίου, θα εξασφαλίσει ένα μονοετές συμβόλαιο πρακτικής εργασιακής εξάσκησης στη Louis Hotels, ενώ θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει σε τέσσερα ελληνικά νησιά νησιά και να εργαστεί σε πέντε ξενοδοχεία του Ομίλου.

Οι προορισμοί του νικητή θα είναι η αρχοντική Κέρκυρα, η υπέροχη Κρήτη, η μαγική Ζάκυνθος, η κοσμοπολίτικη Μύκονος, αλλά και η Κύπρος μας, ενώ τα ξενοδοχεία στα οποία θα εργαστεί είναι τα Louis Creta Princess , TUI Family Life Kerkyra Golf, Louis Zante Beach, Mykonos Theoxenia και το Royal Apollonia στη Λεμεσό.

Τα πέντε ξενοδοχεία θα προσφέρουν στον νικητή μια ξεχωριστή πρόκληση μιας και το κάθε ένα από αυτά έχει διαφορετικό χαρακτήρα, ύφος και επισκέπτες. Σε κάθε προορισμό, ο νικητής θα εργαστεί σε διαφορετικές θέσεις, προκειμένου να δοκιμάσει και να δοκιμαστεί, εξελίσσοντας αλλά και μαθαίνοντας νέες τεχνικές, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του και εξερευνώντας τα ενδιαφέροντά του.

Σκοπός του Ομίλου Louis, μέσω του Kitchen Starsείναι να δώσει την ευκαιρία σε νέους επαγγελματίες να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους, αλλά πάνω από όλα να εμπλουτίσουν τις επιλογές τους, μαθαίνοντας από αυτές τις διαφορετικές και μοναδικές εμπειρίες.

Όλα τα υλικά για τις ανάγκες των δοκιμασιών, προσφέρουν οι υπεραγορές Alphamega, ενώ ο Executive Chef του Ομίλου Louis, είναι αυτός που θα καθορίσει ποιος από τους διαγωνιζόμενους θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Δες πιο κάτω τη συνέντευξή του Σάββα και Μάριου Περδίου 

 

Δες επίσης τη συνέντευξή του Executive Chef του Ομίλου Louis Κυριάκου Σωτηρίου ΕΔΩ 

Περισσότερα για το Kitchen Stars ΕΔΩ 

 

Home