Thumbnail

La Casa De Las Flores La Casa De Las Flores

Μια μαύρη κωμωδία από το Netflix
Αν και εσύ λες "δώσε μου ισπανόφωνες σειρές και πάρε μου το ψυχή", τότε δες οπωσδήποτε τον πρώτο κύκλο της σειράς "La Casa De Las Flores". Δεν είναι καθόλα τυχαίο που το Netflix αντιλήφθηκε εγκαίρως πως οι ξένες σειρές είναι σκέτο χρυσωρυχείο.

Καλτ, καλογυρισμένη, γκλάμουρ που σου κόβει την ανάσα και τραβηγμένοι χαρακτήρες, όσο πρέπει. Το "La Casa De Las Flores" έχει όλα τα στοιχεία για να σου κεντρίσει αμείωτο το ενδιαφέρον και στα 13 επεισόδια που διαρκεί ο πρώτος κύκλος. 

"La Casa De Las Flores"

Η σειρά, ξεκινά, κάπως αναπάντεχα. Με μια αυτοκτονία, η οποία αποδεικνύεται πως είναι ο συνδετικός κρίκος για να εξελιχθεί όλη η ιστορία. Και όλα αυτά, με φόντο ένα ονειρεμένο ανθοπωλείο, το "La Casa De Las Flores", ιδιοκτησίας μιας ιδιόρρυθμης οικογένειας, που παρόλο που για εκείνην η δημόσια εικόνα της είναι ζωτικής σημασίας, τελικά οι δεσμοί της οικογένειας αποδεικνύονται πως είναι πάνω απ' όλα. Βέβαια, υπάρχει και ένα άλλο La Casa De Las Flores", ένα καμπαρέ, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσαν μέχρι πρότεινος τα πλείστα μέλης της "αγίας" οικογένειας, το οποίο στο τέλος θα γίνει το καταφύγιο τους. 

"La Casa De Las Flores"

Μπορεί το στόρι να μην σου φαίνεται πρωτότυπο αρχικά, αλλά ο σουρεαλισμός είναι διάχυτος από την αρχή μέχρι το τέλος και αυτό είναι στην τελική το μυστικό της επιτυχίας της σειράς. Μια μείξη, θα έλεγε κανείς, ενός αλμοδοβαρικού σκηνικού, με μπόλικες δόσεις ελαφρότητας, σε συνδυασμό με μια νέα “Τόλμη και Γοητεία” εν έτει 2018. Γιατί πού αλλού, θα μπορούσαν να συνυπάρξουν μια ερωμένη που θέτει τέρμα στη ζωή της, μια απατημένη σύζυγος, ένα νόθο, ένας επαναστάτης έφηβος, μια συγκεντρωτική κόρη, μια κόρη ανάμεσα σε δυο άντρες, ένας bisexual γιος, ένας τρανσέξουαλ πρώην γαμπρός, μια γειτόνισσα που χώνει τη μύτη της παντού, μια ομάδα drag queens, μια ομάδα μπρατσαράδων που κάνει στριπτίζ, φυλακισμένοι και έμποροι ναρκωτικών, αν όχι στο "La Casa De Las Flores"; 

"La Casa De Las Flores"

Δες την και δεν θα το μετανιώσεις. Το μόνο πρόβλημα; Θα δεις τόσο γρήγορα τα 13 επεισόδια, που θα αδημονείς για τη συνέχεια. Είναι άγνωστο, όμως, μέχρι στιγμής πότε και εάν θα πάρει το πράσινο φως ένας δεύτερος κύκλος. 

 

 

Home