Thumbnail

Χριστούγεννα…on the go! Χριστούγεννα…on the go!

Πού να πας και τι να δεις φέτος τα Χριστούγεννα
Τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική εποχή για ταξίδια. Αλλάζεις παραστάσεις, επισκέπτεσαι μια νέα πόλη τη περίοδο που φοράει τα γιορτινά της, απολαμβάνεις την όμορφη διάθεση και την ευθυμία που χαρακτηρίζει τις συγκεκριμένες γιορτές και βλέπεις τα καλύτερα.

Με διάθεση να δούμε όμορφα πράγματα, να αισθανθούμε Χριστούγεννα, να μπούμε στο κλίμα των γιορτών χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία, προτείνουμε όμορφες πόλεις, όχι όμως τις συνήθεις.

 

Αυστρία, αλλά όχι Βιέννη - Προορισμός: Kitzbuhel

Kitzbuhel

Ονειρεύεσαι γιορτές στα βουνά, με πολύ σκι, περιπάτους στο θέρετρο, λίγο παραμυθένιες, λίγο χλιδάτες, αρκετά ιδιαίτερες; Εδώ είσαι. Αυστριακές Άλπεις, φανταστικό σκηνικό, το απόλυτο αλπικό τοπίο. Πουδρένια δρομάκια, γραφικά χωριουδάκια, άλογα με κουδουνάκια κι έλκυθρα να ομορφαίνουν το τοπίο. Το Kitzbuhel διαθέτει πίστα για αρχάριους, αλλά και μαύρες για να ξεδώσεις και να περάσεις υπέροχα! 

Πώς θα πας; Αεροπορικώς μέχρι το Μόναχο και 2 ώρες οδικώς. Επίσης αεροπορικώς μέχρι το Salzburg, από το οποίο απέχει 90 χιλιόμετρα.

Σαν βγεις στον πηγαιμό για Πολωνία είναι δύο οι επιλογές σου: Κρακοβία και Βαρσοβία

krakov

Αν θες να χαθείς μέσα σε μία αυθεντική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, να συνδυάσεις προορισμούς, να μην ξοδέψεις τα μαλλιά της κεφαλής σου και όλα αυτά χωρίς να ξεροσταλιάσεις μέσα στο αεροπλάνο, τότε κλείνεις εισιτήρια για τις δύο δημοφιλέστερες πόλεις της Πολωνίας. Φτάνεις στην αρχοντική Βαρσοβία, μένεις σε ξενοδοχεία 5 αστέρων, εκπλήσσεσαι από την κοσμοπολίτικη ομορφιά της και κατόπιν παίρνεις το τρένο για να πας κάπου πιο παραδοσιακά, δηλαδή στην Κρακοβία. Βόλτες στα δρομάκια, εξαιρετικό street food και η απαραίτητη, εμπειρία ζωής- παύλα- επίσκεψη στο στρατόπεδο Άουσβιτς συνθέτουν το πρόγραμμα ενός 5ήμερου αξέχαστου ταξιδιού. Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι αντέχεις το κρύο. Γκλουβάιν και ζεστές σούπες εξισορροπούν κάπως την κατάσταση.

Πώς θα πας; Μέσω Αθηνών. Η Βαρσοβία απέχει 2μιση ώρες πτήσης από την Αθήνα.

Φινλανδία, προορισμός: Λάπλαντ

 lapland

Αν το να περάσεις μια μέρα στο πήγαινε και μια μέρα στο έλα, μέσα στο αεροδρόμιο δεν είναι πρόβλημα για σένα, συνέχισε την ανάγνωση. Στο φινλανδικό Βορρά, μέσα στην άγρια φύση, σ' ένα μέρος που χιονίζει αιώνια, στο Λάπλαντ θα ανέβεις σε έλκηθρα, θα δεις τάρανδους, τεράστια δέντρα και θα είσαι κοντά στην πηγή, κι όταν αναφερόμαστε στην πηγή, εννοούμε το Ροβανιέμι. Ναι, το Λαπλάντ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το περίφημο χωριό του Αη Βασίλη, στο οποίο μπορείς να καταλύσεις κιόλας, αν σου αρέσει η ιδέα να περάσεις τη νύχτα σε υπερσύγχρονο ιγκλού μέσα στο χιόνι, στην πιο αραιοκατοικημένη περιοχή της Φινλανδίας. Χάρη στη γεωγραφική του θέση, από το Λάπλαντ θαυμάζεις το εξωπραγματικό φαινόμενο του Βόρειου Σέλας! Μήπως να το σκεφτόσουν καλύτερα;

Πώς θα πας; Με πτήση από Αθήνα και με 2 ενδιάμεσες στάσεις στο Ελσίνκι και στο Άμστερνταμ ή τη Μόσχα. Γενικώς υπολόγισε μία ημέρα ταξίδι κατά τη διάρκεια του οποίου δεν θα βαρεθείς λεπτό αν έχεις Nova Go, στο tablet, smartphone ή laptop, μιας και σε συντροφεύει και χωρίς ιντερνετ! 

Τι θα κάνεις τόσες ώρες σε αεροπλάνα και αεροδρόμια; Και για αυτή την απορία σου έχουμε λύση, γιατί τέτοιο site είμαστε! Μπορείς απλά και εύκολα να εκμεταλλευτείς την υπηρεσία NovaGo της Nova Cyprus, όπου ο συνδρομητής μπορεί να απολαμβάνει το αγαπημένο του τηλεοπτικό περιεχόμενο live ή on demand …on the go! Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές Nova Cyprus χωρίς επιπλέον χρέωση. Επιπρόσθετα, όταν ταξιδεύουν σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρκεί να συνδεθούν ασύρματα ή ενσύρματα με οπουδήποτε παροχή Internet. Η νέα εμπειρία θέασης υπόσχεται να χαρίσει ποιοτική τηλεοπτική ψυχαγωγία στις διακοπές, και όχι μόνο. 

Στο καράβι ή στο αεροπλάνο, στο βουνό ή στη θάλασσα, στο ταξί ή στο μετρό, η Nova Cyprus συνεχίζει να συντροφεύει τον συνδρομητή της ακόμη και όταν δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ, καθώς του δίνει τη δυνατότητα να έχει προεπιλέξει και κατεβάσει ότι επιθυμεί να απολαύσει ο ίδιος και η οικογένειά του, και να το παρακολουθήσει όταν θα είναι ‘offline’. Τώρα όλες αυτές οι αδιάφορες, βαρετές και χωρίς ουσία ώρες αναμονής σε αεροδρόμια, λιμάνια και τρένα, είναι παρελθόν.  

nova2

 

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ ή στο τηλέφωνο 22 002200

 

Home