Υλικά
- 125 γρ. αλεύρι
- 2 αυγά
- 250 γρ. γάλα
- 125 γρ. γραβιέρα
- 100 γρ. μπεσαμέλ
- 40 γρ. βούτυρο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Αναμειγνύεις σε ένα μπολ το αλεύρι με τα αυγά, το αλάτι και το κρύο γάλα. Σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύεις τη γραβιέρα με τη μπεσαμέλ και αλατοποπιερώνεις.
- Ζεσταίνεις το βούτυρο σε ένα τηγάνι και με ένα κουτάλι ρίχνεις το χυλό για να φτιάξεις τις κρέπες. Όταν είναι έτοιμες, τις γεμίζεις με το μείγμα της μπεσαμέλ και του τυριού, τις βάζεις σε ένα ταψί και μαγειρεύεις για λίγα λεπτά στους 180 βαθμούς.