Thumbnail

It' s cool to be kind It' s cool to be kind

Ένα παιδικό βιβλίο για την αποδοχή και τη διαφορετικότητα από την ταλαντούχα Έλενα Χριστοφίδη
Στο πρώτο συγγραφικό της επιχείρημα, η Έλενα Χριστοφίδη απευθύνεται σε μικρούς, αλλά και μεγάλους, με μια ιστορία γεμάτη θετικά μηνύματα.

Στις 25 Νοεμβρίου, από τις 10:30-12:30, στο "Φυτώριο" στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά τη χαρισματική Έλενα Χριστοφίδη, η οποία έχει γράψει και εικονογραφήσει το βιβλίο It's cool to be kindπου κυκλοφορεί από την A Bookworm Publication

it s cool to be kind

Το βιβλίο "μιλά" για το πόσο σημαντικό είναι να είναι κανείς ευγενικός, να αποδέχεται τους άλλους, να έχει συμπόνοια, αλλά και το να ακούει την ίδια του την καρδιά. 

Στην παρουσίαση, θα διαβαστούν αποσπάσματα από το βιβλίο, ενώ θα ακολουθήσουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. 

it s cool to be kind

Λίγα λόγια τη συγγραφέα 

Η Έλενα είναι μια καλλιτέχνης, ενεργή ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, ενώ διδάσκει τέχνη και yoga. Ζει στη Λευκωσία, είναι παντρεμένη, με δυο παιδιά, δυο σκυλιά και επτά γάτες. Αφότου διάβασε αμέτρητες ιστορίες στα δικά της παιδιά, αποφάσισε ότι ήθελε να μεταδώσει μια σειρά από θετικά μηνύματα μέσα από μια δικιά της ιστορία. Κάπως έτσι, λοιπόν, προέκυψε το It's cool to be kind.

Home