Υλικά
- 4 μπανάνες
- 3 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού
- κανέλα
Εκτέλεση
- Προθερμάνεις τον φούρνο στους 150 βαθμούς. Στρώσε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Ξεφλούδισε τις μπανάνες και κόψε τις σε φέτες.
- Βούτηξε την κάθε φέτα στον χυμό πορτοκαλιού, τοποθέτησε τις στη λαδόκολλα και πασπάλισε τις με κανέλα.
- Ψήσε για 3 περίπου ώρες, μέχρι δηλαδή τα τσιπς να αφυδατωθούν και να πάρουν καφέ χρώμα. Στη μιάμιση ώρα, γύρισε τα τσιπς μπανάνας από την άλλη πλευρά.
- Όταν είναι έτοιμα, βγάλε τα από τον φούρνο και άφησε τα να κρυώσουν. Μπορείτε να τα αποθηκεύσεις σε ένα τάπερ.