Thumbnail

Για μια υπέροχη ζωή Για μια υπέροχη ζωή

Ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης από τον best seller συγγραφέα Robin Sharma
Κάποιοι θεωρούν τα βιβλία αυτοβελτίωσης ως χάσιμο χρόνου και πεταμένα λεφτά, και άλλοι τα αντιμετωπίζουν σαν ευαγγέλιο, υποστηρίζοντας πως ορισμένα τους βοήθησαν να αλλάξουν δραστικά τη μέχρι πρότινος ζωής τους. Οπότε, αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, τότε θα εκτιμήσεις το βιβλίο "Για μια υπέροχη ζωή" από τον παγκοσμίου κορυφαίο σύμβουλο Robin Sharma.

Ο Robin Sharma έχει γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία μέσα από τις συμβουλές που δίνει σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας ηγετικών ικανοτήτων. Έχει συγγράψει οκτώ παγκόσμια best sellers, μεταξύ των οποίων το βιβλίο ¨"Ο Μοναχός που Πούλησε τη Ferrari του", που έχει μεταφραστεί σε εβδομήντα γλώσσες. Είναι διευθύνων σύμβουλος της Sharma Leadership International Inc., μιας εταιρείας συμβούλων που έχει μια απλή αποστολή: να βοηθήσει ανθρώπους και οργανισμούς να φτάσουν στην κορυφή της παγκόσμιας κλίμακας. Ανάμεσα στους πελάτες του περιλαμβάνονται η Microsoft, η Nike, η General Electric, η FedEx, η NASA και η BP. 

Robin Sharma

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλοι μας έχουμε ένα κάλεσμα που, αν το ακολουθήσουμε, θα μας οδηγήσει στο μεγαλείο. Αν το επιλέξουμε, μπορούμε να αφήσουμε το σημάδι μας στον κόσμο. Αν επιθυμούμε, λοιπόν να δημιουργήσουμε μια εκπληκτική ζωή, το βιβλίο αυτό είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός και πρακτικός οδηγός που θα μας εμπνεύσει να φτάσουμε στην κορυφή, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μας ζωή. Μέσα στις σελίδες του, θα βρούμε ιδέες που θα μας προκαλέσουν και θα μας μεταμορφώσουν, καθώς ο ίδιος το περιγράφει ως ένα βιβλίο που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές μας και θα ξυπνήσει τον καλύτερό μας εαυτό.

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα 

Home