Thumbnail

Fitness και ευεξία στο Sana Hiltonia Fitness και ευεξία στο Sana Hiltonia

Μια ευχάριστη διέξοδος για το σώμα και το πνεύμα είναι η γυμναστική
Τα οφέλη της γυμναστικής για το σώμα είναι ορατά, εξίσου όμως σημαντικό είναι το αποτέλεσμα της άσκησης και στη διάθεση. 

Με την άσκηση, ο εγκέφαλος παράγει ενδορφίνες υπεύθυνες για την καλή διάθεση. Έχει μάλιστα υπολογιστεί, ότι μετά από τριάντα λεπτά αεροβικής γυμναστικής, ο αθλούμενος, έχει αύξηση ενδορφινών μέχρι και 500%! 

Η γυμναστική, για να είναι αποτελεσματική ωστόσο, θα πρέπει να πραγματοποιείται πάντοτε υπό την εποπτεία εξειδικευμένου επαγγελματία, ο οποίος μπορεί να συμβουλεύσει τον αθλούμενο, ανάλογα με την ηλικία του, τον σωματότυπό του και άλλες παραμέτρους.

Το Sana Hiltonia Health and Fitness Centre, στο Hilton Park Nicosiaείναι ένας φωτεινός, όμορφα διακοσμημένος και λειτουργικός χώρος, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. 

SANA HILTONIA

Στο Sana Hiltonia, το οποίο γιορτάζει φέτος 15 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να συμβουλευτεί τους έμπειρους και άριστα καταρτισμένους γυμναστές προκειμένου να πετύχει τους στόχους του, όποιοι κι αν είναι αυτοί. 

Με σύγχρονο εξοπλισμό, σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στο πρόγραμμα γυμναστικής και άσκησης που ετοιμάστηκε για τις ανάγκες του κάθε αθλούμενου, στο Sana Hiltonia, η δύναμη, ευελιξία, το βάρος και η αρτηριακή πίεση, μετριούνται και αξιολογούνται, τόσο για την ασφάλεια όσο και για τη διαρκή προσαρμογή των συνθηκών άθλησης. Οι γυμναστές στο Sana Hiltonia, προτείνουν εναλλαγή στις ασκήσεις ώστε να μην καταπονείται συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα. 

Στο Sana Hiltonia μπορεί κάποιος να ολοκληρώσει την ατομική του ρουτίνα γυμναστικής συμμετέχοντας σε μια ή περισσότερες από τις 35 τάξεις που προσφέρονται εβδομαδιαίως. Γιόγκα, πιλάτες και body combat είναι κάποια από τα προσφερόμενα είδη εκγύμνασης. 

Μετά τη γυμναστική, στο πρόσφατα ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας & Spa του ξενοδοχείου Hilton Park Nicosia, ο αθλούμενος μπορεί να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας μέσα από εξειδικευμένες θεραπείες και τη χρήση πολυβραβευμένων προϊόντων. 

SANA HILTONIA

Το spa, προσφέρει ένα ήρεμο περιβάλλον χαλάρωσης, ενώ στα ιδιωτικά δωμάτια θεραπείας οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να κάνουν ελαφριά γυμναστική με καταπραϋντικές ασκήσεις. Επίσης, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την μοναδική εμπειρία του χαμάμ και την ανακουφιστική πισίνα whirlpool. 

Η Louis Hotels προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Sana Hiltonia Health and Fitness Centre και να διαπιστώσουν τον επαγγελματισμό το ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον και τις άριστες υπηρεσίες που παρέχει. 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα

 

Home