Thumbnail

Έτσι θα αποκτήσεις το καλογυμνασμένο κορμί της Jennifer Garner (Βίντεο) Έτσι θα αποκτήσεις το καλογυμνασμένο κορμί της Jennifer Garner (Βίντεο)

Σε αυτή την άσκηση οφείλει τα καλογυμνασμένα της χέρια η διάσημη ηθοποιός
Διαθέτει ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα κορμιά στην αμερικανική βιομηχανία του θεάματος. Τι κι αν έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που τελείωσε το “Alias”, η σειρά που την ανέδειξε και τη γύμνασε για τα καλά -οι ανάγκες του ρόλου της Sydney Bristow ήταν αρκετά απαιτητικός σ' αυτό το επίπεδο- η Jennifer Garner δείχνει να απολαμβάνει τη γυμναστική περισσότερο από ποτέ.

Η ηθοποιός και μητέρα 3 παιδιών γυμνάζεται με τη personal trainer Simone De La Rue, η οποία έχει φτιάξει για εκείνη το ιδανικό πρόγραμμα προπόνησης που περιλαμβάνει ελεύθερα βάρη, μπάλα Bosu και gliders.

Τον τελευταίο καιρό η Garner γυμνάζεται πιο εντατικά και συγκεκριμένα για έξι μέρες την εβδομάδα, από 1-2 ώρες την ημέρα.

Όσον αφορά τα χέρια της, η άσκηση που δεν παραλείπει ποτέ η ηθοποιός είναι η παρακάτω που μπορείς να κάνεις άνετα με τη βοήθεια ενός λάστιχου και γυμνάζει πολύ αποτελεσματικά δικέφαλους και δελτοειδείς

Πηγή 

Home