Quinoa Rice Pudding
Ρυζόγαλο με quinoa: είναι η νέα μας εμμονή. Εύκολο, νόστιμο και υγιεινό
Στην Κύπρο φτιαχνόταν ιδιαίτερα συχνά από οικογένειες που διατηρούσαν πρόβατα, αφού παλαιότερα παρασκευαζόταν με γάλα προβάτου και αλεύρι.
Σήμερα, το ρυζόγαλο φτιάχνεται με διαφοροποιημένα υλικά, όπως corn flour, γάλα της αγοράς και ρύζι που δεν λασπώνει εύκολα. Χρησιμοποιώντας quinoa, το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο γευστικό και υγιεινό.
Παρακολουθείστε τη συνταγή εδώ