Ποιές είναι οι τάσεις στη διακόσμηση το 2019

Κυπαρισσί χρώμα
Ένα "πλούσιο" και ζεστό χρώμα. Ειδικά στα ντουλάπια της κουζίνας μπορεί να δημιουργήσει όμορφες, rustic καταστάσεις, σε συνδυασμό με φυσικό ξύλο. Ενημερωτικά, το κυπαρισσί χρώμα ταιριάζει τέλεια με αποχρώσεις του χρυσού ή του μπρούντζου. 

Καταφύγια μακριά από την τεχνολογία
Τόσο στο Pinterest, όσο και στα περιοδικά διακόσμησης, δίνεται έμφαση σε υπνοδωμάτια χωρίς ηλεκτρονικές συσκευές, για ήσυχο, ανεμπόδιστο ύπνο. Το όλο concept διανθίζεται με ρομαντικές πινελιές, όπως δαντελένιες κουρτίνες και αέρινο στιλ διακόσμησης.Γιατί το υπνοδώματιο μας πάνω απ' όλα πρέπει να μας χαλαρώνει. 

Βελούδινοι καναπέδες και πολυθρόνες
Το βελούδο έχει επιστρέψει πιο δυνατό από ποτέ. Άνετο, πολυτελές και ζεστό, συνδυάζεται με ξύλο, προβιές και μέταλλο. Αν δεν έχεις χρήματα να αγοράσεις ένα βελούδινο καναπέ ή μια πολυθρόνα, μπορείς απλώς να επενδύσεις σ΄ένα βελούδινο κάλυμμα ή έστω σε μερικά μαξιλαράκια, για να δώσεις μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο. 

 

Πλεγμένες... καταστάσεις 

Το μαλλί έχει τη δυνατότητα να αποδώσει πολύ όμορφα ακόμα και τα πιο απαιτητικά χρώματα με μια ιδιαίτερη οπτική, δίνοντας βάθος. Το ίδιο όμορφα μοτίβα και σκιάσεις μπορεί να δώσει η ψάθα και το ρατάν. Μερικά διακοσμητικά στον τοίχο αρκούν, ή μπορείς να βρεις ένα φωτιστικό από ψάθα για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. 

Ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουν γίνει ροζ 

Το ροζ δεν είναι μόνο για τη Barbie, αλλά και για σένα. Υιοθέτησε το έξυπνα και με μέτρο, όπως ένα ροζ βελούδινο σκαμπό, μια πολυθρόνα ή ένα ροζ έπιπλο στην κουζίνα. 

Μπρούτζος
Ο μπρούτζος έρχεται σιγά-σιγά να πάρει τη θέση του χαλκού. Ένα φωτιστικό γραφείου ή μερικά διακοσμητικά αλώς αρκούν για εκείνη τη δόση πολυτέλειας που χρειάζεται το σπίτι σου. 

 

Διάβασε επίσης 

Πώς να διαλέξεις το σωστό χαλί

Πώς να αναδείξεις ένα λευκό μπάνιο

Πώς θα φτιάξεις το πιο τέλειο παιδικό δωμάτιο

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ