Thumbnail

To "All the Boys I Loved Before” επιστρέφει στο Netflix To "All the Boys I Loved Before” επιστρέφει στο Netflix

Αυτή θα είναι η δεύτερη ταινία της τριλογίας
Ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες του Netflix τους τελευταίους μήνες. Και όπως όλα δείχνουν, το δημοφιλές τηλεοπτικό δίκτυο δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτο αυτό το "χρυσωρυχείο", ετοιμάζοντας πυρετωδώς τη δεύτερη ταινία. Πιο κάτω διαβάζεις με δική σου ευθύνη, γιατί ακολουθούν spoilers.

Μετά την επιτυχία της πρώτης ταινίας, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Το ειδύλλιο του Peter και της Lara Jean, που είχε όλα τα στοιχεία μιας ρομαντικής κομεντί που θυμίζει τη δεκαετία του ’80-’90, κέρδισε το στοίχημα και τους τηλεθεατές. 

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η δεύτερη ταινία με τίτλο “P.S. I Still Love You” βρίσκεται σε εξέλιξη. Αποτελεί προτεραιότητα τόσο για το Netflix, όσο και για τη Paramount Pictures. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να δούμε τον Noah Centineo στη μεγάλη οθόνη… (εδώ κάνουμε ένα μικρό χορό της χαράς!).

All the Boys I Loved Before”

Άλλωστε, σε περίπτωση που δεν το ήξερες, τα βιβλία της Jenny Han -πάνω στο οποίο βασίστηκε η πρώτη ταινία- ήταν εξ αρχής τριλογία. Ξεκινώντας με το “To All the Boys I Loved Before”, συνεχίζοντας με το “P.S. I Still Love You” και κάνοντας επίλογο με το “Always and Forever, Lara Jean”. Οπότε, αν δεν αντέχεις το περίμενε, μπορείς να μάθεις τη συνέχεια με τον πατροπαράδοτο τρόπο, ρίχνοντας το στο διάβασμα! 

Αν είδες τις credit scenes στο τέλος της ταινίας, σίγουρα θα είχες ήδη μαντέψει ότι θα υπάρξει και δεύτερη ταινία, μιας και υπάρχει και άλλος ένας παραλήπτης: ο John Ambrose McClaren. Η συγγραφέας είχε δηλώσει πως ένας από τους λόγους που ήθελε να γίνει η δεύτερη ταινία ήταν για τον John Ambrose. “Υπάρχουν τόσα πράγματα στο δεύτερο βιβλίο που ήθελα να δω στη μεγάλη οθόνη. Το δεύτερο βιβλίο το έγραψα κυρίως γιατί ήθελα να υπάρξει κάποια εξέλιξη ανάμεσα στον John και την Lara Jean. Όπως αποδείχθηκε έγινε ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες των βιβλίων” είπε χαρακτηριστικά η συγγραφέας.

All the Boys I Loved Before”

Τον John Ambrose θα υποδυθεί ο Jordan Burtchett. Τώρα λοιπόν που μπαίνει στο παιχνίδι και ο John Ambrose, ξέρουμε πως τίποτα δεν θα είναι μέλι-γάλα. Πόσω μάλλον για τον Peter και τη Lara Jean. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης ταινίας οι δυο πρωταγωνιστές πέρασαν τόσα μαζί, που σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να δούμε την Lara Jean με κάποιον άλλον.

Σε μια συνέντευξή της με το Teen Vogue, η Lana Condor ανέφερε ότι τόσο αυτή, όσο και το υπόλοιπο cast ήθελαν το sequel της ταινίας. “Σίγουρα εξαρτάται και από την αγάπη του κόσμου και από όσο ξέρω μέχρι τώρα τα πράγματα είναι σε έναν πολύ θετικό δρόμο. Θα δούμε. Εγώ προσωπικά, θα ήθελα να γίνει και η δεύτερη, αλλά και η τρίτη ταινία.

Μια fan της ταινίας μέσω Instagram δε δίστασε να ζητήσει από κάθε fan εκεί έξω να υπογράψει σε μια ηλεκτρονική λίστα, ώστε το Netflix να κάνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις επόμενες δυο ταινίες. Ο στόχος είναι να μαζέψει 4.000 υπογραφές. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: υπάρχει και δεύτερο αίτημα στη συγκεκριμένη λίστα, το οποίο δεν είναι άλλο από το να αντικατασταθεί ο ηθοποιός που παίζει τον Josh, δηλαδή ο Israel Broussard. Και αυτό, εξαιτίας των ρατσιστικών και ομοβικών σχολίων που έχει κάνει ο ηθοποιός στο Twitter. 

Εμείς, επειδή δεν έχουμε προς το παρόν ώρα για διάβασμα, θα περιμένουμε να δούμε στους δέκτες μας τη συνέχεια. Εσύ; 

Διάβασε επίσης 

O αγαπημένος Will Smith υποδύεται το τζίνι

Ο Joaquin Phoenix είναι ο νέος Joker

Η Captain Marvel γίνεται η ισχυρότερη υπερήρωας

 Πηγή 

Home