Thumbnail

Πώς να κάνεις την κρεβατοκάμαρα να δείχνει ερωτική Πώς να κάνεις την κρεβατοκάμαρα να δείχνει ερωτική

Η διακόσμηση που θα αναβαθμίσει την ερωτική σου ζωή κι όχι μόνο
Ο χώρος της κρεβατοκάμαρας δεν αποτελεί απλά ένα ακόμα δωμάτιο του σπιτιού. Είναι το βασικό δωμάτιο της απόλαυσης, αφού εκτός από χαλάρωση και ύπνο φιλοξενεί και τις πιο…κρυφές φαντασιώσεις με τον ή την σύντροφο.  Αν λοιπόν του δώσεις  την προσοχή που του αξίζει, αυτό θα σε ανταμείψει.

Πιο κάτω θα δεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να δημιουργήσεις έναν χώρο που θα διεγείρει και θα αποπλανήσει τις αισθήσεις.

Κάνε ένα γρήγορο detox στο χώρο 

Τίποτα δεν είναι πιο σέξι από ένα καθαρό και τακτικό υπνοδωμάτιο. Καθάρισε το χώρο και εξαφάνισε οτιδήποτε ακατάστατο και «αρνητικό» από το δωμάτιο. Μην ξεχνάς ότι τα αρνητικά vibes πάντα μεταφέρονται και στο κρεβάτι.

Βάλε μουσική

Σύμφωνα με ερευνητές του Γενικού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης, η αγαπημένη σου μουσική ενισχύει την ερωτική διάθεση καθώς διεγείρει εκείνα τα σημεία στον εγκέφαλο που σε κάνουν να νιώθεις ευφορία.

Μια δόση…σέξυ διάθεσης

Ντύσε τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας με χρώματα, αντικείμενα ή εικόνες  που θα διεγείρουν την ψυχή και το σώμα. Εξαφάνισε τις οικογενειακές φωτογραφίες και αντικατάστησε τις με κάποιο πιο αρτιστίκ αντικείμενο, όπως ένα vintage φωτιστικό.

Διάλεξε παθιασμένα χρώματα

Τα χρώματα που θα βοηθήσουν και θα διεγείρουν τη ζωή στην κρεβατοκάμαρα είναι συνήθως τα έντονα κόκκινα, τα σκούρα μοβ, οι μαύρες λεπτομέρειες και επίσης οι πολύ ζεστές αποχρώσεις της καραμέλας και του σκούρου πορτοκαλί. Είναι όλα σέξι και ανεβάζουν τη διάθεση για παιχνίδι!

κρεβατοκάμαρα

Το κρεβάτι είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής

Το κρεβάτι είναι το κεντρικό στοιχείο της κρεβατοκάμαρας και άρα υποδεικνύει τη ζωή που θέλεις να έχεις εκεί. Ντύσε το με αισθησιασμό, στόλισε το με μαλακά μαξιλάρια, αφράτα παπλώματα και απαλά, αισθησιακά υφάσματα. Ανάμεσα σε μετάξι και σατέν διάλεξε σατέν και μην παραλείπεις τα λινοσκεπάσματα σου να είναι πάντα καθαρά, φρεσκοσιδερωμένα και μυρωδάτα. Λίγο άρωμα και κάποια αρωματικά στικ θα βοηθήσουν.

Ένας καθρέφτης είναι πάντα σέξι

Ο καθρέφτης κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης αυξάνει την ερωτική διέγερση. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται, πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Τορόντο, σύμφωνα με τα οποία φαίνεται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι επαφίενται περισσότερο στην όραση τους ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ.

Δώσε άρωμα στην ερωτική σου ζωή 

Η μυρωδιά της λεβάντας διεγείρει τα εγκεφαλικά κέντρα που σχετίζονται με το αίσθημα της απόλαυσης και της ηδονής. Επιπλέον, Αμερικανική έρευνα επιβεβαιώνει ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι καθώς ο συνδυασμός της λεβάντας με το άρωμα της φρεσκοψημένης κολοκυθόπιτας αυξάνει έως 40% την ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Διαβάστε ακόμα

Με ένα απλό τρικ μπορείς να εξοικονομίσεις απίστευτο χώρο στο σπίτι

Tι πρέπει να προσέξεις όταν διακοσμείς με βάση το λευκό

H καρέκλα που χαρίζει υπέροχο στιλ και αγαπούν οι διακοσμητές

 

Πηγή

 

Home