Thumbnail

H σειρά «Big Little Lies» επιστρέφει κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα H σειρά «Big Little Lies» επιστρέφει κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα

Επτά επεισόδια είναι λίγα, πολύ λίγα, πόσο μάλλον όταν θα εμφανιστεί και η Meryl Streep
Για να είμαι ειλικρινής, αποφεύγω να βλέπω μια σειρά, όταν έχει περισσότερες από μια σεζόν -το πολύ δυο. Και αυτό γιατί έχω τις σειρές που έχω κολλήσει μαζί τους εδώ και χρόνια -κάποιες ομολογώ τις παρακολουθώ μόνο από συνήθεια- και δεν χωράνε στο πρόγραμμα και άλλες. Κι εκεί που νόμιζα πως ξεμπέρδεψα με το ομολογουμένως υπέροχο «Big Little Lies» και μου έμειναν για ενθύμιο τα πλάνα που έκοβαν την ανάσα και το λατρεμένο soundtrack -ήταν η αφορμή να μάθω τον εξαιρετικό Michael Kiwanuka, του οποίου πλέον δηλώνω fan- διαβάζω πως επανέρχεται. Και μάλιστα, με τη larger than life Meryl Streep. Αυτά και αν είναι νέα.

Είναι επίσημο. Το έχει επιβεβαιώσει και η Reese Witherspoon στην επικοινωνιακή Ellen DeGeneres (δες πιο κάτω σχετικό βίντεο) πως θα γυρίσουμε και πάλι στην καθημερινότητα του Monterey, η οποία προφανώς κρύβει και άλλα σκοτεινά μυστικά, που θα μας καθηλώσουν στους δέκτες μας. 

Οι συντελεστές φαίνεται πως δεν επαναπαύονται στις δάφνες τους και στοχεύουν σε ακόμη περισσότερα βραβεία Emmy. Έτσι, παρόλο που η συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, Liane Moriarty, δεν σκοπεύει να γράψει δεύτερο βιβλίο, η σειρά επιστρέφει εντάσσοντας στο καστ τη Meryl Streep, η οποία θα υποδυθεί τη μητέρα του Perry, που θα γυρίσει πίσω στο Monterey για να μάθει λεπτομέρειες για τον θάνατό του, ελπίζοντας να πάρει τις απαντήσεις που θέλει.

Meryl Streep

Ωστόσο, φαίνεται πως οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. 

Πανέτοιμη να αναλάβει για δεύτερη φορά το ρόλο της ως Celeste, είναι η Nicole Kidman,  η οποία θα τελεί παράλληλα και χρέη executive producer. Το ίδιο ισχύει και για τη Reese Witherspoon, που ήταν η ευχάριστη έκπληξη της περασμένης σεζόν. Το περίεργο είναι πως φαίνεται να επιστρέφει και ο Alexander Skarsgård, ο οποίος υποδυοταν τον βίαιο Perry Wright, που θα θυμάστε ότι πέθανε και μάλιστα με ποιο τρόπο. Οπότε, κανείς δεν ξέρει αν οι σκηνές του θα είναι flashback ή αν είναι εφτάψυχος και επέζησε της πτώσης. Μαζί τους επιστρέφουν η Laura Dern στον ρόλο της Renata Klein, η Zoë Kravitz ως Bonnie Carlson, ο Adam Scott στον ρόλο του Ed Mackenzie και φυσικά η Shailene Woodley, που ως Jane Chapman έφερε άθελά της τα πάνω-κάτω στον πρώτο κύκλο. 

Προς το παρόν, ας ακούσουμε -πάλι- το soundrack του πρώτου κύκλου 

 

Home