Thumbnail

Γιατί να δεις την ταινία μικρού μήκους "Soar " Γιατί να δεις την ταινία μικρού μήκους "Soar "

Μπορεί το 3D animation να μας θυμίζει τον "Μικρό Πρίγκιπα", αλλά αυτό δεν μας χαλάει καθόλου
Όλοι αναγνωρίζουμε πως τα animation στις μέρες μας είναι εξίσου προσεγμένα και υψηλής αισθητικής με τις κινηματογραφικές ταινίες. Ένα εξαίσιο παράδειγμα, είναι το "Soar".

H ταινία μικρού μήκους Soar είναι ένα βραβευμένο 3D animation, που αφηγείται ένα συγκινητικό παραμύθι. Ένα νεαρό κορίτσι που προσπαθεί να φτιάξει λειτουργικά μοντέλα αεροπλάνων βρίσκεται μπροστά στο απίστευτο. Ένα μικροσκοπικό αγόρι προσγειώνεται πάνω στον πάγκο εργασίας της, καθώς χαλάει το μικρό του αεροπλανάκι. Το κόρίτσι θα τον βοηθήσει να πετάξει σπίτι του πριν να είναι πολύ αργά.Ναι, εντάξει, θυμίζει έντονα τον "Μικρό Πρίγκιπα" του Antoine de Saint-Exupéry.

Αλλά, αυτό δεν έχει καμία σημασία. Το μικρού μήκους animation έχει δημιουργηθεί από την Alyce Tzue, ως μέρος της πτυχιακής της εργασίας.  Αυτό που ξεκίνησε ως ερασιτεχνική προσπάθεια, κατάφερε να τραβήξει τα βλέματα των φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Έχει κερδίσει μια σειρά μαθητικών βραβείων, ενώ επρόκειτο να μεταφερθεί και σε μεγάλου μήκους ταινία. Δεν βλέπουμε την ώρα. 

Διάβασε επίσης 

 

Οι animated ταινίες που αξίζει να δεις

Ο μαγεμένος πρίγκιπας: Μια ταινία για όλη την οικογένεια

 

 

 
 

 

Home