Thumbnail

Το ανατρεπτικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Matthew McConaughey που δεν πρέπει να χάσεις (Βίντεο) Το ανατρεπτικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Matthew McConaughey που δεν πρέπει να χάσεις (Βίντεο)

Στο πλευρό του η Anne Hathaway
Μια από τις τελευταίες ταινίες του Matthew McConaughey ήταν αυτή με το Interstellar το 2014 που κατάφερε να ξεχωρίσει. Έκτοτε τα project στα οποία επέλεξε να συμμετάσχει ήταν λίγο πολύ μια από τα ίδια, με τη διαφορά πως η πιο πρόσφατη κινηματογραφική του δουλειά ήρθε να κάνει τη διαφορά. 

Ο λόγος για το ανατρεπτικό θρίλερ, Serenity που δείχνει να είναι μια επιλογή που ανεβάζει κατά πολύ τον πήχη του.

Πρόκειται για μια ταινία που παρουσιάζεται ως ένα δραματικό θρίλερ. Με αρκετές δόσεις ψυχολογικού θρίλερ, αλλά όχι τόσο ανεπτυγμένες.

Η ιστορία…

Ο Τζον (Matthew McConaughey) βρίσκεται στον Μαυρίκιο και έχει νοικιάσει ένα ιδιωτικό σκάφος και το νοικιάζει σε τουρίστες πηγαίνοντας τους στα ανοιχτά για να ψαρέψουν τόνους, ξιφίες και καρχαρίες. Ο ίδιος φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη σχέση με έναν συγκεκριμένο τόνο, ένα τεράστιο θηλαστικό, το οποίο αποτελεί τον εφιάλτη του όσο εξελίσσεται η ταινία.

serenity trailer

Μετά από χρόνια παραμονής στο νησί εμφανίζεται η πρώην γυναίκα του με τον άντρα της και του ζητάει να τον πάει στα ανοιχτά και να τον ρίξει στο νερό για να τον φάνε τα αρπακτικά ψάρια. Την ίδια στιγμή ένας τύπος με ασύμβατη περιβολή αναζητά εναγωνίως τον Τζον για να του μιλήσει για κάτι.

Τα πράγματα όμως δεν είναι με τίποτα όπως φαίνονται. Αλλά αυτό είναι ένα εύκολο συμπέρασμα. Η απότομη παράνοια και η εξίσου απότομη μετάβαση στην αποδοχή του αναπόδεικτου είναι που δίνουν τον τόνο του θρίλερ στο Serenity και μάλιστα με ύφος μη υπερβολικό. 

Δες το trailer εδώ

Διάβασε ακόμα

Ο Spiderman επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη (Βίντεο)

9 + 1 τηλεοπτικές σειρές που πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα αυτό το εξάμηνο

«The New Pope»: Η επιτυχημένη σειρά του Paolo Sorrentino επιστρέφει στο HBO

 

Πηγή

Home