Thumbnail

Ποια βιβλία να διαβάσεις μέσα στο 2019 Ποια βιβλία να διαβάσεις μέσα στο 2019

Από τις άπειρες επιλογές, εμείς σου δίνουμε 3 προτάσεις
Aκόμη ο καιρός ιδανικά προσφέρεται για χαλάρωση και διάβασμα. Αν έχεις μπερδευτεί με τα βιβλία που κυκλοφορούν γενικότερα, εμείς σου έχουμε 3 ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές

Συγγραφέας: AGATHA CHRISTIE

Εκδόσεις: Ψυχογιός

«Ο δολοφόνος βρίσκεται εδώ, μαζί μας… Είναι στο τρένο αυτή τη στιγμή…». Μία από τις ατάκες του βιβλίου «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές», του πιο δημοφιλούς - αν όχι το δημοφιλέστερο από τα έργα της Agatha Cristie. Εκτός του ό,τι αποτελεί μια κλασσική επιλογή, σίγουρα απολαυστική, σου κόβει την ανάσα σε κάθε λέξη. Η νέα απόδοση που έχει γίνει πρόσφατα, προσδίδει μια ακόμη πιο ξεχωριστή εμπειρία. 

AGATHACRISTIE

Διάβασε ακόμη: Ποια βιβλία να διαβάσεις αν είσαι μαμά 

Ο λιμός

Συγγραφέας: Πάνος Αλμυράς 

Εκδόσεις: Διόπτρα

Η λέξη λιμός είναι από μόνη της τρομακτική. Ο Πάνος Αμυράς, όμως, καταφέρνει να μη φοβίσει τον αναγνώστη. Το κάνει χρησιμοποιώντας τη ζωντανή και αισιόδοξη γραφή του που φωτίζει, παρά τα σκοτεινά και δύσβατα σημεία του, το στρατόπεδο συγκέντρωσης, που έχει μετατραπεί η κατοχική Αθήνα.

limos

Τα 13 ρολόγια

Συγγραφέας: James Thurber

Μετάφραση: Δήμητρα Σίμου

Εικονογράφηση: Daniel Egneus

Εκδόσεις: Καλειδοσκόπιο

O Neil Gaiman που προλογίζει την έκδοση, γράφει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι παραμύθι. Δεν είναι ποίημα, ούτε παραβολή, μύθος, νουβέλα ή αστείο». Ένα βιβλίο που θα σου κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον. 

13clocks

Διάβασε ακόμη: 5 βιβλία που θα σε συναρπάσουν 

Home