Thumbnail

Ποιο είναι το χρώμα αυτής της σεζόν; Ποιο είναι το χρώμα αυτής της σεζόν;

Ένα χρώμα που θα βγάλει τη Barbie από μέσα σου
Έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν χρειάζεται να ακολουθείς τυφλά τις τάσεις της σεζόν, είτε αφορά τη μόδα, είτε τη διακόσμηση. Αν θες όμως, να είσαι updated και να ανανεώσεις έξυπνα τον χώρο σου, μπορείς να κάνεις μικρές προσθήκες χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Μια από αυτές, είναι να αγοράσεις ένα κομμάτι στον χρωματισμό του Millennial Pink.

Το ροζ δεν είναι καινούργια προσθήκη στη διακόσμηση. Ωστόσο, η συγκεκριμένη απόχρωση, έχει αποκτήσει μέχρι και το δικό της όνομα και αυτό δεν είναι άλλο από το Millennial Pink. Και αυτό γιατί η εν λόγω απόχρωση είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη γενιά της «χιλιετηρίδας». Ό,τι κυκλοφορεί σε ροζ χρώμα, είτε πρόκειται για έπιπλα, αξεσουάρ για το σπίτι και ρούχα, είτε για προϊόντα ομορφιάς, οι νεαροί ενήλικες φαίνεται να θέλουν να το αποκτήσουν.

Το υβριδικό αυτό «dusty» ροζ είναι φιλικό, χωρίς να μοιάζει επιτηδευμένο, ενώ είναι μια απαλή απόχρωση, χωρίς να μοιάζει βαρετή. 

Διάβασε εδώ: Τι χρώμα να βάψεις το καθιστικό σου 

Εννοείται, πως δεν χρειάζεται να το παρακάνεις και το σπίτι σου να θυμίζει αυτό της Barbie. Μπορεί να είναι απλώς να αγοράσεις ένα σκέπασμα, μερικά μαξιλαράκια, ή ένα σκαμπό. 

Σημείωσε πως μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο «Orthomolecular Psychiatry», υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη απόχρωση κάνει καλό στην υγεία, αφού έχει τη δυνατότητα να μειώνει το στρες και το άγχος! Άρα, είναι καιρός να τα δεις όλα..ροζ! 

Διάβασε εδώ: Ποιο χρώμα θα κυριαρχήσει στη διακόσμηση 

 

Home