Thumbnail

Αν σκοπεύεις να παντρευτείς το καλοκαίρι, δες το υπέροχο ''νυφικό'' της Sophie Turner Αν σκοπεύεις να παντρευτείς το καλοκαίρι, δες το υπέροχο ''νυφικό'' της Sophie Turner

Κοστίζει πολύ λιγότερα απ' όσο φαντάζεσαι...
Τα νυφικά τούρτες μοιάζουν εντελώς ξεπερασμένα, ιδιαίτερα αν πρόκειται να παντρευτείς το καλοκαίρι στην Κύπρο με τον ήλιο να καίει και τους 40 βαθμούς κελσίου. Ο πρόσφατος γάμος της Sophie Turner (aka Sansa Stark) μας έδωσε την καλύτερη ιδέα αν θες την γνώμη μας για το νυφικό σου...

Η Sophie Turner παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα τον Joe Jonas σε μια τελετή στο Las Vegas ανταλλάζοντας όρκους αιώνιας αγάπης με τον καλό της μπροστά στον ''Elvis Prisley'' με μάρτυρες λίγους καλούς φίλους. 

Μετά την εμφάνιση του στα Billboard Awards, το ζευγάρι έκανε μια γρήγορη αλλαγή και χωρίς θόρυβο αποφάσισε να κάνει τον πιο ροκ γάμο της χρονιάς. 

Διάβασε ακόμα: Παντρεύτηκε η Sophie Turner από το Game of Thrones (Βίντεο)

sophie turner wedding

Και όσο μη παραδοσιακός ήταν ο γάμος, τόσο μη παραδοσιακό ήταν και το ''νυφικό'' της πρωταγωνίστριας του Game of Thrones. H Sophie Turner εμφανίστηκε με ένα απλό, αέρινο και σέξι μεταξωτό jumpsuit από το brand BEVZA πείθοντας ακόμα και την πιο συντηρητική νύφη να κάνει την ανατροπή.

Sophie Turner wedding

Κρατώντας στα χέρια μια ανθοδέσμη και το βέλο της, το οποίο φόρεσε κατά την διάρκεια της τελετής, για να δώσει μια πιο παραδοσιακή νότα, και συμπληρώνοντας το wedding look της με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ρετρό χρυσά πέδιλα με φιόγκο και χοντρό τακούνι, η Turner έδειχνε τόσο μοντέρνα και fresh που έκανε τα τούλια και τις υπερβολές να μοιάζουν περιττά. Και το καλύτερο; Η ηθοποιός δεν ξόδεψε μια περιουσία γι' αυτό το φανταστικό κομμάτι.

bevy wedding jumpsuit

Συγκεκριμένα το λευκό jumpsuit που είδαμε και στο catwalk του οίκου κοστίζει μόλις €580 -καθόλου υπερβολική τιμή για νυφικό- και μπορείς να το παραγγείλεις εδώ.

Sophie Turner wedding jumpsuit

Loeffler Randall Penny Knot Slides €352.66 

wedding sandals

Διάβασε ακόμα: Εσύ θα παντρευόσουν μ' αυτό το νυφικό από τα Zara;

Home