Thumbnail

Αυτό το νέο bridal trend είναι ό,τι χειρότερο έχουμε δει... Αυτό το νέο bridal trend είναι ό,τι χειρότερο έχουμε δει...

Αν σκοπεύεις να ντυθείς νυφούλα κάνε μας την χάρη και μην το φορέσεις...
Κι εκεί που νομίζαμε πως τα έχουμε δει όλα στους γάμους, να σου ξεκινάει μια τάση που μας κάνει να ξεχνάμε όποια αποτυχία είχαμε δει μέχρι τώρα.

Είναι τόσο μα τόσο άσχημα, κι όμως τόσο δημοφιλή.  Τα crocs ή όπως θα λέγαμε στα 80s, τα τσόκαρα, πήραν την έγκριση των μεγάλων οίκων και τα τελευταία χρόνια όχι μόνο αναβαθμίστηκαν αλλά τα είδαμε να φοριούνται από τα ''it'' girls της μόδας με επώνυμη υπογραφή, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις να είναι και πανάκριβα.

Και εκεί που πιστεύαμε ότι πλέον τα έχουμε ξεπεράσει, αφού -ευτυχώς για όλους μας- δεν τα είδαμε τελευταία στη street μόδα, guess what... εμφανίστηκαν ξανά από το πουθενά και μάλιστα σε νυφική version! Αυτό το άσχημο παπούτσι κυκλοφόρησε σε λευκό χρώμα ντυμένο με γκλίτερ και μάλλιστα η designer του το προτείνει σε όλες τις νυφούλες -please don't!

Διάβασε ακόμα: Αν σκοπεύεις να παντρευτείς το καλοκαίρι, δες το υπέροχο ''νυφικό'' της Sophie Turner

bridal crocs

Αν και ορισμένες έρευνες τα έχουν κατατάξει ως ιδιαίτερα επικίνδυνα, λόγω των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους, αλλά και της ασχήμιας τους (βλέπε τον αστείο λογαριασμό Instagram, @crimesagainstshoemanity) κάποιες άλλες υποστηρίζουν ότι είναι φουλ ανατομικά, στηρίζουν τέλεια το πόδι και είναι ό, τι καλύτερο για τα πόδια των διαβητικών.

Κι αν δεν το πιστεύεις μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου στο Etsy.

Διάβασε ακόμα: Εσύ θα φορέσεις αυτά τα ''άσχημα'' σανδάλια που είναι φέτος τάση;

Home