Thumbnail

Η νέα εμμονή της Kendall Jenner μάς πάει πίσω στο 2000! Η νέα εμμονή της Kendall Jenner μάς πάει πίσω στο 2000!

Το ''it'' model αναβιώνει το millennium με ένα κομμάτι των εφηβικών μας χρόνων.
Ενώ όλα τα ''it'' models δείχνουν την τεράστια αγάπη τους για τα 90s -πάρε για παράδειγμα την Gigi Hadid κα την Kaia Gerber- , η Kendall Jenner είναι μπροστά μια ολόκληρη δεκαετία.

Η διάσημη reality star και ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της εποχής αναβίωσε το millennium κάνοντας μια street εμφάνιση βγαλμένη από το παρελθόν. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Kendall να περιφέρεται στους δρόμους του LA με ένα vintage look βασισμένο σε ένα χαρακτηριστικό κομμάτι της δεκαετίας- το τοπ με ένα ώμο!

Διάβασε ακόμα: 5 looks που είδαμε και λατρέψαμε από τις πιο διάσημες style setters αυτή την εβδομάδα

kendall jenner style

Το αγαπημένο κορίτσι της μόδας επέλεξε αυτό το θρυλικό κομμάτι στο χρώμα της σεζόν, σε μια slime green απόχρωση συνδυάζοντάς το με σκισμένο baggy τζιν και dad sneakers ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με τσαντάκι ώμου με την εικόνα της Mona Lisa από τη συνεργασία Louis Vuitton x Jeff Koons.

Kendall Jenner street look

Το ξέρω πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε η ιδέα και μόνο της επιστροφής του one shoulder vest top που φορούσαν επανηλειμμένα οι Destiny's Child, να σου προκαλεί ζάλη, όμως δεν θα μας φανεί παράξενο αν σε λίγο καιρό το δούμε και στα street looks των υπόλοιπων ''it'' girls γι' αυτό κράτα μικρό καλάθι...

Διάβασε ακόμα: Αν είσαι φαν του neon δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς στο look της Zoe Kravitz

Home