Thumbnail

5 looks που είδαμε και λατρέψαμε από τις πιο διάσημες style setters αυτή την εβδομάδα 5 looks που είδαμε και λατρέψαμε από τις πιο διάσημες style setters αυτή την εβδομάδα

Οι experts της μόδας τα έδωσαν όλα για να υποκλιθούμε στο στυλ τους
Από το ξςθωριασμένο ντένιμ της Bella Hadid μέχρι το 80s glam φόρεμα της Amal Clooney, για ακόμα μια φορά οι διάσημες κυρίες της μόδας ταρακούνησαν τα ήρεμα νερά της μόδας με τις επιλογές τους.

Κι ενώ οι εμφανίσεις των stars ήταν άπειρες την εβδομάδα που πέρασε -μην ξεχνάς, είχαμε και το ευλογημένο το Met Gala- τα street looks ανταγωνίστηκαν επάξια το κόκκινο χαλί με τα ''είδωλα'' της μόδας να τα δίνουν όλα  για ένα κλικ.

Για να τελειώσει καλά η εβδομάδα σου παραδίδουμε με χαρά τα 5 καλύτερα κατά τη γνώμη μας σύνολα που μπορεί να βάλαμε λίγο στην άκρη λόγω της μεγάλης βραδιάς της μόδας, δεν πέρασαν όμως απαρατήρητα από το ραντάρ μας. Και σε προκαλούμε να διαλέξεις...

Διάβασε ακόμα: Αξίζει ν' αντιγράψεις το απόλυτα παριζιάνικο σύνολο της Kate Middleton 

Από τις πολύ αγαπημένες μας influencers η Bella Hadid δεν μας απογοήτευσε ούτε όταν βγήκε για ένα απλό καθημερινο μεσημεριανό φαγητό στο Beverly Hills. To cool girl της μόδας μας έδειξε πως να μεταμορφώνουμε ένα look σε casual chic συνδυάζοντας ένα ξεπλυμένο παντελόνι cargo με αυστηρό γιλέκο με ζώνη στη μέση και μαύρες γόβες, ενώ έδωσε ένα μοντέρνο ύφος στο στυλ της με logo τσαντάκι Christian Dior και γυαλιά ηλίου με πορτοκαλί φακό. 

Bella Hadid street look

Αν είναι να φορέσεις φλοράλ μέσα στην Άνοιξη και να μην δείχνεις βαρετή, κάν' το όπως η Victoria Beckham. Αυτό μόνο έχω να σου αφού μετά και το street look της A-star της μόδας, καταρρίπτεται κάθε ιδέα πως το φλοράλ μπορεί να μοιάζει συνηθισμένο αυτή την εποχή.

Victoria Beckham street look

The Fashion Diva! H Celine Dion δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο να εφησυχάσουμε με τα avant garde σύνολά της κι αυτό το σύνολο Martin Margiela με το ανάποδα φορεμένο blazer και τα φανταχτερά πορτοκαλί αξεσουάρ δεν αποτελούσε εξαίρεση.

Celine Dion street fashion

Μα ποιά άλλη θα μπορούσε να φορέσει το πιο fresh print του ζωϊκού βασιλείου από την Kendall Jenner; Το ''it'' model βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για το Met Gala και μας χάρισε ακόμα μια εμφάνιση βγαλμένη από τα 90s με ένα zebra Bardot-top brand από το brand, Reformation, δερμάτινο παντελόνι και (χμμμμ...) flip flops με τακουνάκι Michael Kors. Η τσαντούλα και τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου έδωσαν την απαραίτητη μίνιμαλ αισθητική στο look.

Kendall Jenner street looks

Η 80s ενέργεια της Amal Clooney με ένα μίνι ασύμμετρο φόρεμα από ταφτά με την υπογραφή του Oscar de la Renta δεν μας άφησε ασυγκίνητες και μας έκανε να παραλληρούμε για αυτό το throwback στη μόδα της χρυσής δεκαετίας καθώς η πανέμορφη δικηγόρος ετοιμάστηκε για να γιορτάσει τα 58α γενέθλια του συζύγου της.

Amal Clooney looks

Διάβασε ακόμα: Αν είσαι φαν του neon δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς στο look της Zoe Kravitz

Home