Thumbnail

Είναι επίσημο! Η Rihanna αποκτά τον δικό της οίκο μόδας Είναι επίσημο! Η Rihanna αποκτά τον δικό της οίκο μόδας

Μετακομίζει μόνιμα στο Παρίσι το κακό κορίτσι της μουσικής σκηνής
Ξέχνα την ποπ σταρ Rihanna, ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για την designer... Η LVMH επιβεβαίωσε σήμερα την είδηση και ο κόσμος της μόδας πρόσθεσε ακόμα ένα μέλος στην οικογένειά του.

Μετά από τέσσερις συνεργασίες με την εταιρεία αθλητικών ειδών PUMA και την παρουσίαση των συλλογών της στο Παρίσι, ο κολοσσός της μόδας LVMH αναγνώρισε το ταλέντο της και η Rihanna δικαιώθηκε αφού ανήκει πια στην ελίτ οικογένεια της Louis Vuitton.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η επίσημη δήλωση του brand ο νέος οίκος πολυτελείας ''θα επικεντρώνεται στην Rihanna, θα είναι δημιούργημά της και θα πάρει μορφή μέσα από το δικό της όραμα με μια σειρά ready-to-wear η οποία θα περιλαμβάνει και παπούτσια και αξεσουάρ, ενώ θα συμμετέχει και στη διαφήμιση και την επικοινωνία του brand''. H συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2019.

Ήδη η RiRi αποκάλυψε το logo καθώς και τον λογαριασμό στο Instagram του οίκου FENTY.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@fenty .

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

''Όλοι γνωρίζουν την Rihanna ως μια επιτυχημένη τραγουδίστρια, αλλά μέσα από την συνεργασία μας για τα Fenty Beauty ανακάλυψα μια γνήσια επιχειρηματία, μια αληθινή CEO και μια φανταστική ηγέτη. Είμαι σίγουρος ότι μέσα στην LVMH θα ανακαλύψει την πραγματική της ταυτότητα. Για να υποστηρίξουμε την Rihanna στο χτίσιμο του Fenty Maison επιστρατεύσαμε μια ταλαντούχα και πολυπολιτισμική ομάδα μέσα από την LVMH. Είμαι περήφανος που η LVMH ηγείται αυτού του εγχειρήματος και εύχομαι να γίνει μια τεράστια επιτυχία'', ανέφερε σε δήλωσή του ο Bernard Arnault, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του LVMH group.

Από την πλευρά της η Rihanna σημείωσε ''Η δημιουργία μιας τέτοιας συλλογής με την LVMH είναι μια κορυφαία στιημή για εμάς. Ο κύριος Arnault, μου έδωσε μια μοναδική ευκαιρία να χτίσω έναν οίκο στον χώρο των ειδών πολυτελείας, χωρίς να μου βάζει καλλιτεχνικά όρια. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο συνεργάτη τόσο στο δημιουργικό κομμάτι όσο και στο επιχειρηματικό και ανυπομονώ να δει ο κόσμος αυτό που δημιουργήσαμε μαζί''.

Διάβασε ακόμα: Όλοι μιλούν για τη νέα συλλογή μακιγιάζ της Rihanna κι ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει

Home